Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kavarma Radomirski stílusban ( bolgár étel ) recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb, vagy szűz,
fél szál póréhagyma,
1 egész marinált sült paprika,
1,5 dl olaj,
piros paprika,
kevés száraz chili paprika (ízlés szerint),
só, bors,
fél cs. petrezselyem zöld,
kevés friss bazsalikom,
kevés friss borsikafű,
esetleg fokhagyma ízlés szerint.

Elkészítés:
A húst apró darabokra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, a húst rádobjuk, sózzuk, borsozzuk, s hagyjuk megsülni. Amikor világosbarna hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott póréhagymát, a marinált sült paprika darabokat, majd a száraz chili paprikát, végül a frissen vágott fűszereket.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bolgár raguleves » Bolgársaláta » Bolgár uborkaleves » Bolgár zöldbabos csirke
» Bolgár ünnepi leves » Bolgár gyuvecs » Bolgár szendvics » Bolgár rizseshús
» Bolgár lecsós csirkemell » Bolgár muszaka » Bolgar salata » Malacsült
» Fűszeres tepsis csirke » Csülök Maja módra » Fehérborban főtt csirke » Diétás marha (kínai étel)


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.