Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kaviáros tojás recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 kígyóuborka
6 tojás
5 dkg vaj
1 evőkanál szardellapaszta
2 dkg dióbél
fél citrom leve
3 dl joghurt
1 csokor kapor
piros kaviár
olívaolaj
só, őrölt fehérbors

Elkészítés:
A kígyóuborkát lereszeljünk, sózzuk, állni hagyjuk.

A keményre főzött, lehűtött tojásokat megpucoljuk és hosszában kettévágjuk. A sárgájukat egy tálban összekeverjük a vajjal, a szardellapasztával, sózzuk borsozzuk, hozzáadjuk a felaprított diót és a fél citrom levét.

Az uborkát kicsavarjuk, összekeverjük a joghurttal, a finomra vágott kaporral, őrölt borssal, olívaolajjal.
A salátát tálra tesszük, ráültetjük a tojásfehérjéket és belekanalazzuk a szardellás-tojásos masszát.

A tetejét kaviárral díszítsük és kínálásig tegyük a hűtőbe.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vitaminos tojáskrém » Tojással rakott zölbab » Tojásos-kapros csirkemell » Tojásos meleg szendvics
» Tojásos uborkasaláta » Boszniai tojásleves » Tojásos sonkakrém » Tojáskrém Grety-módra
» Laktató tojás rántotta » Sertésnyelv tojással » Tojásos kelkáposzta » Tojásoskrém
» Tojásos mézes puncs » tojás saláta » Spenótkrémes töltött tojás » Tojás tálon, vesével


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.