Tutireceptek.hu fejléc

Kecskesajt rántva recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
Házi kecskesajt -lehetőleg
3 szelet kenyér
Bazsalikom
Oregano
Bors
3 tojás

Liszt
Szezámmag
Zsemlemorzsa

Elkészítés:
A kecskesajtot egy órára kenyérszeletek közé tesszük, felszívja a sajt levét. Utána szeleteljük a sajtot, fűszerezzük, panírozzuk. A zsmelemorzsába szezámmagot is tegyünk.
Köretnek hasábburi ajánlott.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kelkáposztatekercs rántva » Zöldfűszeres kecskesajt » Kecskesajtos tekercs » Tojás rántva, feltétnek
» Ízes borda rántva » Kecskesajtos felfújt UD2 » Békacomb rántva » Camamber sajt rántva
» Töltött gombafejek rántva » Zöldpaprika rántva » Tökfasírt rántva » Töltött paprika rántva
» Sajtos csirkemell rántva » Sült kecskesajt » Paradicsom rántva » Sajtos darált hús rántva


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.