Tutireceptek.hu fejléc

Kecskesajt rántva recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
Házi kecskesajt -lehetőleg
3 szelet kenyér
Bazsalikom
Oregano
Bors
3 tojás

Liszt
Szezámmag
Zsemlemorzsa

Elkészítés:
A kecskesajtot egy órára kenyérszeletek közé tesszük, felszívja a sajt levét. Utána szeleteljük a sajtot, fűszerezzük, panírozzuk. A zsmelemorzsába szezámmagot is tegyünk.
Köretnek hasábburi ajánlott.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojás rántva, feltétnek » Kecskesajtos tekercs » Kecskesajtos felfújt UD2 » Zöldpaprika rántva
» Sült kecskesajt » Kecskesajtos kifli » Sajtos darált hús rántva » Sajtos csirkemell rántva
» Paradicsom rántva » Kelkáposztatekercs rántva » Kecskesajtos pulykasaláta » Kecskesajtos sali
» Pacal rántva » Zöldfűszeres kecskesajt » Juhtúrós halfilé rántva » Kifli kecskesajtosan


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.