Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kecskesajt rántva recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
Házi kecskesajt -lehetőleg
3 szelet kenyér
Bazsalikom
Oregano
Bors
3 tojás

Liszt
Szezámmag
Zsemlemorzsa

Elkészítés:
A kecskesajtot egy órára kenyérszeletek közé tesszük, felszívja a sajt levét. Utána szeleteljük a sajtot, fűszerezzük, panírozzuk. A zsmelemorzsába szezámmagot is tegyünk.
Köretnek hasábburi ajánlott.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kifli kecskesajtosan » Békacomb rántva » Juhtúrós halfilé rántva » Tojás rántva, feltétnek
» Kecskesajtos felfújt UD2 » Darált hús rántva » Zöldpaprika rántva » Pacal rántva
» Sonkába tekert sajt rántva » Töltött gombafejek rántva » Karfiol rántva » Sajtos csirkemell rántva
» Kecskesajtos kifli » Kecskesajtos tekercs » Sonka rántva » Kelkáposztatekercs rántva


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.