Tutireceptek.hu fejléc

Kecskesajtos-csirkés rakott tészta recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
fél dl olívaolaj
1 közepes fej vöröshagyma
70 dkg darált csirkecomb

őrölt bors
1 mokkáskanál szárított oregánó
2 szál zellerzöld
1 evőkanál dijoni mustár
2 evőkanál paradicsompüré
50 dkg orsó tészta sós vízben kifőzve
20 dkg kecskesajt
olaj
zsemlemorzsa

Elkészítés:
A forró olívaolajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a darált húst, és fehéredésig sütjük. Ezután sóval, borssal, oregánóval, az aprított zellerzölddel, dijoni mustárral, paradicsompürével ízesítjük, és a hús szintjéig öntjük vízzel. Ha felforrt, közepes tűzön megpároljuk.

A főtt tésztát jól lecsepegtetjük, majd egy tepsit kiolajozunk, beszórjuk zsemlemorzsával, és belerétegezzük a főtt tésztát meg a paradicsomos húst. A teteje tészta legyen. Végül megszórjuk a reszelt kecskesajttal, és 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt pirosra sütjük. Ha elkészült, kockákra vágva forrón tálaljuk.
Senyke receptje


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajttal rakott burgonya » Rakott csirkemell3 » Diós-meggyes rakott kifli » Rakott Ziti
» Csirkerakottas » Provence-i rakottas » Póréhagymás rakott tészta » Carbonara tészta
» Rakott brokkoli és karfiol » Rakott spagetti 2. » Rakott krumpli máshogy » Tanyasi rakott csirke
» Sonkás-medvehagymás tészta » Zöldbabos rakott krumpli » Rakott pulykamell » Bolognai tésztarakottas


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.