Tutireceptek.hu fejléc

Kefires-majonézes baromfisaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
főtt baromfihús
főtt zöldség
alma
ecetes uborka
majonéz
kefir
fehér bors


Elkészítés:
A kihűlt, kicsontozott baromfihúst vágd csíkokra, add hozzá a felkockázott főtt leveszöldséget és almát, az apróra vágott ecetes uborkát, majd az egészet öntsd le majonéz és kefir fele-fele arányú keverékével. Sózd, borsozd, majd 1-2 órán át hideg helyen érleld.

Tanácsok:
ugy mindent érzéssel ;)


A receptet beküldte: cicaanya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Anna Cékla Salátája » Mustáros krinolinsaláta » Locsolósaláta » Amuros provencei saláta
» Az én tzatzikim » Bazsalikomos lencsesaláta » Garnéla-sárgadinnye saláta » Körtés-márványsajtos saláta
» Zöldbab saláta » Eper-banán saláta » Gyros-saláta 90 naposhoz » Kínai kel - saláta
» Túrós zellersaláta » Majonéz (Mammától) » Barbecue szósz » Házilag készített majonéz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.