Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kelkáposztás kolbász recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg darálthús
3 gerezd fokhagyma
KK. füszerpaprika
só,bors,
MK.darált kömény

75 dkg kelkáposzta
40 dkg krumpli
3 dl tejfől
só fokhagyma

Elkészítés:
Sós fokhagymás vizben széles csikokra vágott kelkáposztát félig megfőzzünk. A krumplit kisebb kockára vágjuk, és félig megfőzzük , mind a kettőt le csurgassuk és félretesszük.

A darálthúsból és a fenti anyagokból kobászt készitünk.De gombócokat formálunk belőle.

Egy jénait kiolajozunk,és a fele kelkáposztát
majd a húsgombocokal tele rakjuk,a résekbe meg a krumlit helyezzük el.A megmaradt kelkáposztával betakarjuk.Bőven meglocsoljuk tejfőlel.
Szép pirosra sütjük. 45-50 percig.

Forron tálaljuk.

Tanácsok:
Nagyon jó vendég várásnál, is mert a sütöt csak akkor kapcsoljuk be mikor a vendégek meg érkeztek.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbászos fejtettbab leves » Kolbászos sajtkrém » Paprikás kolbászgulyás » Kelkáposztás lasagne
» Kolbászos tésztaomlett » Grillkolbász » Kolbászos-sajtos buci » Húsvéti kolbászos leves
» Kolbászos krumplileves » Erdélyi füstölt kolbász » Kolbászos leves » Kolbászos tokány
» Kolbászos töki pompos » Kolbászos rakott nokedli » Kelkáposztás krumplileves » Kolbászos tarhonya


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.