Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kelt tészta alap recept (update 2) recept

Kategória:


Hozzávalók:
/a mennyiség egy kb. 26-28 cm átmérőjű tortához elég/25 dkg tk. liszt, 1 csipet só,1/2 kocka élesztő, 1 tk. gyümölcscukor, 1/8 l tej

Elkészítés:
A lisztet egy tálba szórjuk, meghintjük sóval. Az élesztőt és a cukrot a tejben simára keverjük. A liszthez öntjük és az egészet sima tésztává dagasztjuk. Lefedve 3o percig kelesztjük, újból átgyúrjuk és a recept szerint formázzuk, és még 2o percig kelni hagyjuk.


A receptet beküldte: Timcsi80

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Muffin tészta » Sajtos puffancs Update 1 » Ínyenc tésztasaláta » Gyors, finom tészta
» Kelbimbós-mandulás tészta » Általános kelt tészta » Gyuvecs (szerb recept) » Karfiolos tészta
» Zabkorpás süti (update 1) » Durum - tésztasaláta » Tésztában sült csülök » Nagymama tésztája
» Gombász-tészta » Mazsolás tészta » Rakott-sajtos tészta » Muffin (update 1) - 8 db


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.