Tutireceptek.hu fejléc

Kelt tészta alap recept (update 2) recept

Kategória:


Hozzávalók:
/a mennyiség egy kb. 26-28 cm átmérőjű tortához elég/25 dkg tk. liszt, 1 csipet só,1/2 kocka élesztő, 1 tk. gyümölcscukor, 1/8 l tej

Elkészítés:
A lisztet egy tálba szórjuk, meghintjük sóval. Az élesztőt és a cukrot a tejben simára keverjük. A liszthez öntjük és az egészet sima tésztává dagasztjuk. Lefedve 3o percig kelesztjük, újból átgyúrjuk és a recept szerint formázzuk, és még 2o percig kelni hagyjuk.


A receptet beküldte: Timcsi80

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pita tészta » Töltött kagylótészta » Linzer tészta 2 » Update mirinda szelet
» Update 1 Túrótorta » Erdélyi szász mézes tészta » Fasírt alaprecept » Zabos palacsinta (Update1)
» Sajtos tészta ínyenc módra » Baconos-tészta » Mazsolás tészta » Feher martas tesztara
» Muffin (alaprecept) » Lencsefasírt recept » Tökös rakott tészta » Hajdinás Tészta !! :))


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.