Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kelt tészta alap recept (update 2) recept

Kategória:


Hozzávalók:
/a mennyiség egy kb. 26-28 cm átmérőjű tortához elég/25 dkg tk. liszt, 1 csipet só,1/2 kocka élesztő, 1 tk. gyümölcscukor, 1/8 l tej

Elkészítés:
A lisztet egy tálba szórjuk, meghintjük sóval. Az élesztőt és a cukrot a tejben simára keverjük. A liszthez öntjük és az egészet sima tésztává dagasztjuk. Lefedve 3o percig kelesztjük, újból átgyúrjuk és a recept szerint formázzuk, és még 2o percig kelni hagyjuk.


A receptet beküldte: Timcsi80

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kevert tészta (update 2) » Vastag pizzatészta » Császármorzsa update1 » Fantasztikus tésztasaláta
» Gofri alaptészta » Brokkolis tészta » Tésztasaláta » Mexico-i sült tészta
» Rakott tejszínes tészta » Sült tészta édesen » Zöldfűszeres tésztasaláta » Csőben sült tészta
» Mexikói tésztás csirke » Csokis tészta » Hamis-somlói (update 1-es) » Hagymás tejszínes tészta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.