Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kelt tésztában sült virsli recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
50 dkg virsli,
45 dkg liszt,
2,5 dkg élesztő,
2 dl tej,
15 dkg vaj,
3 db tojás,

cukor

Elkészítés:
Langyos tejben, amibe pici cukrot teszünk, felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet összekeverjük a hozzávalókkal , hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt. Alaposan kidolgozzuk és letakarva kelesztjük.
A megkelt tésztát lisztezett deszkán félujjnyi vastagra nyújtjuk, és 2 cm-es csíkokra vágjuk. A tésztacsíkokba egy-egy darab virslit tekerünk, tojással megkenjük, megszórjuk szezámmaggal vagy reszelt sajttal, és előmelegített sütőben szép aranysárgára sütjük.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell tésztában » Csirke vajas tésztában » Virslipöri » Tartáros virslisaláta
» Sajtos Virsli baconben » Sajtos-virslis karfiol » Sonkaszelet sörtésztában » Virslis tészta
» Majonézes virslisaláta » Sajtos virsli » Virsli baconba tekerve » Göngyölt virsli
» Rizssaláta virslivel » Virslis hûstekercs » Sajtos-virslis kígyórétes » Virslis lencsesaláta


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.