Tutireceptek.hu fejléc

Kelt tésztában sült virsli recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
50 dkg virsli,
45 dkg liszt,
2,5 dkg élesztő,
2 dl tej,
15 dkg vaj,
3 db tojás,

cukor

Elkészítés:
Langyos tejben, amibe pici cukrot teszünk, felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet összekeverjük a hozzávalókkal , hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt. Alaposan kidolgozzuk és letakarva kelesztjük.
A megkelt tésztát lisztezett deszkán félujjnyi vastagra nyújtjuk, és 2 cm-es csíkokra vágjuk. A tésztacsíkokba egy-egy darab virslit tekerünk, tojással megkenjük, megszórjuk szezámmaggal vagy reszelt sajttal, és előmelegített sütőben szép aranysárgára sütjük.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconba göngyölt virsli » Virslisaláta U1 » Burgonyás fánk virslivel » Póréhagymás virslisaláta
» Virslis lábtörlő » Sörtésztában sült karfiol » Virslis-sonkás kifli » Virslipöri
» Virslis hentestokány » Gombás virslisaláta » Virslitokány » Virslisaláta
» Virsli roston, burgonyával » Virslis lecsó (update 1) » Sonka kenyértésztában » Virslis karfiol


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.