Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kenőmájjal és füstöltsajttal töltött pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 személyre:
4 szelet pulykamell,
4 szelet füstöltsajt,
10 dkg kenőmájas,
vegeta, liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírhoz.

Elkészítés:
A pulykamelleket kiklopfoljuk szép nagyra, picit megsózzuk. Megkenjük az egyik oldalát kenőmájassal, majd belerakjuk a füstöltsajtot. Összetekerjük, fogpiszkálóval, vagy hústűvel összetűzzük. Bepanírozzuk. Én úgy szoktam, hogy a zsmorzsa után a széleket mégegyszer belemártom a tojásba, és utána belenyomom a zsmorzsába, mert így a széleknél nem fog kifolyni a sajt.
Jó meleg, de nem forró olajban kisütjük.
Tálalásnál sréhen félbevágjuk, így jobban fog mutatni :)
Köretnek én a fűszeres krumplipürét ajánlom.

Tanácsok:
A füstöltsajt helyett használhatunk bármilyen sajtot.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Kbaby


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tegnapi töltött cukkinim » Töltött paprika » Hússal töltött alma » Töltött-rántott kifli
» Magyaros kapros pulykamell » Töltött zsömle » Töltött bárány » Gombás-tejfölös pulykamell
» Gombával töltött sonka » Batániai töltött paprika » Madra töltött káposztája » Töltöttkáposzta
» Sajttal töltött körte » Bajor töltött rostélyos » Töltött sertéssült » Gazdag pulykamell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.