Tutireceptek.hu fejléc

Keszeg avas szalonnával recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1-1,5 kg keszeg,
1-1 gerezd fokhagyma,
10 dkg avas szalonna,
4-5 dl napraforgóolaj,
só.

Elkészítés:
A keszegeket megpucolom, kibelezem, kimosom, fejüket és farkukat meghagyom. Oldalaikat bevagdalom és kívül-belül sóval bedörzsölöm. Belsejükbe egy-egy ujjnyi avas szalonnacsíkot és egy gerezd fokhagymát rakok. Szabadtűzön tepsiben bő olajban forgatás nélkül pirosra sütöm.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundáskenyér szalonnával » Burek szalonnával » Csirkemáj angolszalonnával » Bableves szalonnával
» Rakott krumpli szalonnával » Vagdalt -hal- hús egyben » Korhely-halászlé » Toscan típusú hal
» Attila hala » Rántott csuka » Gombás halpaprikás » Zöldséges lazac 1
» Lazacpástétom » Tepsiben sült kárász » Hal finom bundában » Babos-tonhalas tészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.