Tutireceptek.hu fejléc

Keszeg avas szalonnával recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1-1,5 kg keszeg,
1-1 gerezd fokhagyma,
10 dkg avas szalonna,
4-5 dl napraforgóolaj,
só.

Elkészítés:
A keszegeket megpucolom, kibelezem, kimosom, fejüket és farkukat meghagyom. Oldalaikat bevagdalom és kívül-belül sóval bedörzsölöm. Belsejükbe egy-egy ujjnyi avas szalonnacsíkot és egy gerezd fokhagymát rakok. Szabadtűzön tepsiben bő olajban forgatás nélkül pirosra sütöm.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burek szalonnával » Bableves szalonnával » Rakott krumpli szalonnával » Bundáskenyér szalonnával
» Csirkemáj angolszalonnával » Tonhalkoktél » Paprikás hal » Lazac, kagyló, rák nyárson
» Párolt tengeri hal. » Fajszi halászlé » Sushi-variációk » Fűszeres halfilé
» Halleves horvát módra » Boros, kapros lazac » Ausztrál garnélasaláta » Rántott ponty hawaii módra


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.