Tutireceptek.hu fejléc

Ketchupos-fehérboros hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
10 dkg füstölt baconszalonna
1 kg sertéskaraj
2 dl ketchup
fél dl vörösbor
1 vöröshagyma

bors

Elkészítés:
A ketchupot és a fehérbort keverd össze, és ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal. A felszeletelt karajt picit klopfold ki, majd áztasd bele néhány órára a pácba. Fogj egy jénai tálat, és tedd bele a baconszalonna-szeleteket. Tedd rá a pácolt húst, majd a felkarikázott vöröshagymát. Süsd puhára.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyugdijas pecsenye » Sajtos csirkecomb » Lecsóshús » Anna Rizses húsa
» Tejfölös csirke puliszkával » Lakodalmas ludaskása » Tenkes szelet » Almával sült hús
» Zöldséges pulykaragu 2 » Töltött tarja » Pirított pulykamell gombával » Stefánia pulyka
» Akbari birka-pulao » Sörben párolt csülök » Hagymás-majorannás csirkemáj » Csirkemell á la Stik


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.