Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ketchupos-fehérboros hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
10 dkg füstölt baconszalonna
1 kg sertéskaraj
2 dl ketchup
fél dl vörösbor
1 vöröshagyma

bors

Elkészítés:
A ketchupot és a fehérbort keverd össze, és ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal. A felszeletelt karajt picit klopfold ki, majd áztasd bele néhány órára a pácba. Fogj egy jénai tálat, és tedd bele a baconszalonna-szeleteket. Tedd rá a pácolt húst, majd a felkarikázott vöröshagymát. Süsd puhára.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zamatos csirkemáj » Ropogós csirkesült » Sertészelet ananászos » Gombás zúzaragu
» Triplán fűszeres csirke » Juhtúrós-borsós hús » Húsvéti töltött burgonya » Húsos texasi burgonya
» Joghurtban párolt csirkemell » Fincsi zöldséges saslik » Jóasszony szelet » Csirkemájas szelet
» Zsályás főtt karaj » Burgonyán sült fasírt » Majoránnás sertéskaraj » Babedli (4 személyre)


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.