Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kétsajtos tészta paradicsommal és baconnel recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
1 fej fokhagyma
20 dkg összevágott bacon
3 konzerv hámozott paradicsom
oregánó, bazsalikom, só
tollhegytészta
20 dkg fetasajt
20 dkg trappista sajt

Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát 1 evőkanál olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott bacont, kevéske vízzel felöntjük, és együtt tovább pirítjuk. Ha a bacon megpirult, akkor ráöntjük a hámozott paradicsomot. A fokhagymákat fokhagymanyomón átnyomjuk és hozzátesszük. Ízlés szerint oregánóval, bazsalikommal ízesítjük és az egészet jól összefőzzük.
A tésztát sóval ízesített vízben kifőzzük, majd lecsöpögtetés után az összemorzsolt fetasajtot hozzáadjuk. Kivajazott tepsibe egy sor fetasajtos tésztát teszünk, utána egy sor paradicsomos szószt, majd megismételjük.
Sütőben összesütjük, a végén reszelt trappista sajtot szórunk rá és rápirítjuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonka kalácstésztában » Toscana tésztasaláta » Pudingos tészta » Tésztába ejtett meggy
» Rakott husos tészta » Juli tészta salátája » Spenótszószos tészta » Sonkás tészta
» Tésztaleves » Spenótos rakott tészta » Tarka csirkés tészta » Általános kelt tészta
» Kolbászos tésztaomlett » Csirkés masnitészta » Nagyapó kedvenc tésztája » Kínai tészta 10 perces


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.