Tutireceptek.hu fejléc

Kétsajtos tészta paradicsommal és baconnel recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
1 fej fokhagyma
20 dkg összevágott bacon
3 konzerv hámozott paradicsom
oregánó, bazsalikom, só
tollhegytészta
20 dkg fetasajt
20 dkg trappista sajt

Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát 1 evőkanál olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott bacont, kevéske vízzel felöntjük, és együtt tovább pirítjuk. Ha a bacon megpirult, akkor ráöntjük a hámozott paradicsomot. A fokhagymákat fokhagymanyomón átnyomjuk és hozzátesszük. Ízlés szerint oregánóval, bazsalikommal ízesítjük és az egészet jól összefőzzük.
A tésztát sóval ízesített vízben kifőzzük, majd lecsöpögtetés után az összemorzsolt fetasajtot hozzáadjuk. Kivajazott tepsibe egy sor fetasajtos tésztát teszünk, utána egy sor paradicsomos szószt, majd megismételjük.
Sütőben összesütjük, a végén reszelt trappista sajtot szórunk rá és rápirítjuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kelt tészta! » Kedvenc Palacsinta tésztám » Töltött kagylótészta » Csirkés-fetás tészta
» Hússal töltött tészta » Húsos Tészta siccca módra » Zöldséges tészta wokban » Alpesi sajtos tészta
» Kenyér alaptészta » Gombás-sajtos sült tészta » Kétsajtos pogácsa » Rakott mexikói tészta
» Sonkás-fokhagymás tészta » Hagymás sajtöntet tésztára » Mézes tészta karácsonyra » Ananászkarika bortésztában


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.