Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kifordított almás recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:

4 tojás
26 dkg porcukor
150 ml olaj
150 ml langyos víz
26 dkg félgrízes liszt
1 sütőpor
1 kg alma,
csokimáz

Elkészítés:
A tojássárgákat kikeverjük a cukorral, fokozatosan hozzáadjuk az olajat, vizet, lisztben elkevert sütőport és végül a felvert habot.
Egy közepes tepsit alufóliával kibélelünk úgy, hogy a szélét is befedje, ebbe belerakjuk meghámozott, uborkagyalun gyalult almadarabokat, egyenlegesen eligazítjuk. Az almákra ráöntjük a tésztát, és készre sütjük. Kifordítjuk, az alufóliát lehuzzuk róla.
Csokimázzal vonjuk be.

Tanácsok:
Fincsi.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: anita72


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás sült csirke » Almás sütike » Tartalmas bableves » Reszelt tésztás almás pite
» Almás keverős süti (gyors) » Almás croissant 1 » A nagyi almás sütije » Forró almás pite puncs
» Almás palacsinta tepsiben » Almás banános csoda » Almás karottalé (4-6 adag) » Almás süti (sütés nélkül)
» Habos-almás "pite" » Almás tepsis krumpli » Almás kukoricasaláta » Almasüti diétásan


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.