Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kifordított almás recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:

4 tojás
26 dkg porcukor
150 ml olaj
150 ml langyos víz
26 dkg félgrízes liszt
1 sütőpor
1 kg alma,
csokimáz

Elkészítés:
A tojássárgákat kikeverjük a cukorral, fokozatosan hozzáadjuk az olajat, vizet, lisztben elkevert sütőport és végül a felvert habot.
Egy közepes tepsit alufóliával kibélelünk úgy, hogy a szélét is befedje, ebbe belerakjuk meghámozott, uborkagyalun gyalult almadarabokat, egyenlegesen eligazítjuk. Az almákra ráöntjük a tésztát, és készre sütjük. Kifordítjuk, az alufóliát lehuzzuk róla.
Csokimázzal vonjuk be.

Tanácsok:
Fincsi.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: anita72


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás palacsinta. » ALMAS NASSI » Óriás almás palacsinta » Répás- almás kókuszgolyó
» Almás vagdalthús. » Almás fonatok » Almás piskóta » Diétás almás palacsinta
» Zabpelyhes-almás muffin » Olga almás » Almás csirke II. » Almás update 1 pite
» Répás almás pirítós » Almás rakott zsemle » Habos almás fincsi süti » Almás pite/ sas módra


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.