Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kifordított almás recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:

4 tojás
26 dkg porcukor
150 ml olaj
150 ml langyos víz
26 dkg félgrízes liszt
1 sütőpor
1 kg alma,
csokimáz

Elkészítés:
A tojássárgákat kikeverjük a cukorral, fokozatosan hozzáadjuk az olajat, vizet, lisztben elkevert sütőport és végül a felvert habot.
Egy közepes tepsit alufóliával kibélelünk úgy, hogy a szélét is befedje, ebbe belerakjuk meghámozott, uborkagyalun gyalult almadarabokat, egyenlegesen eligazítjuk. Az almákra ráöntjük a tésztát, és készre sütjük. Kifordítjuk, az alufóliát lehuzzuk róla.
Csokimázzal vonjuk be.

Tanácsok:
Fincsi.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: anita72


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sütés nélküli almás torta » Almás fasírt » Almás rakott csirkemell » Almás pecsenye
» Almás-diós-fahéjas kalács » Almás csirkecombok » Almás, sajtos csirkemell » Update 1 Almás csodapite
» Birsalmás sertéskaraj » Almás-puncsos csokissüti » Almás lepény 2. » Almás kevert
» Almás édesség » Almás-fahéjas kuglóf » Almás ropogós 2. » Almás répás kókuszgolyó


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.