Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kínai kel főzelék sült tofuval recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
2 maréknyi kínai kel pici falatkákra vágva
4 vékony szelet bio tofu
diónyi kókuszzsír a sütéshez
szószhoz:
1 dl nyers zabtejszín
1 ek szotyi
1 ek bio sárga lenmag (sűrítésre használom)
1 csipet só
1 maréknyi medvehagyma
1 kk kömény

Elkészítés:
A hozzávalókat összeturmixoljuk,
és máris ráöntjük a kínai kelre. Jól összeforgatjuk, és tehetjük is a tányérkára. Most egy picit megmelegíteni a sütőben.
Felszeletelni a tofut, és megszórni fokhagyma granulátummal, sóval és borssal. Egyik felét beirdalnim, és kókuszzsíron kisütni.
A tetejét igazi görög, házi, olívabogyóval díszíteni.
Ráhelyezzük a jó meleg főzelékre.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsófőzelék extra » Burgonya fözelék 2 » Savanyú krumplifőzelék » Gombás kínaikel saláta
» Kínai pulykamellsaláta » Sajtos újkrumplifőzelék » Kínai Márványtojás » Vidámfőzelék:)
» Endívia főzelék » Kínai mézes csirke » Kinai hús » Kínai tészta 10 perces
» Lencsefőzelék Ági módra » Kapros zöldbabfőzelék » Kínai erős-savanyú leves » Sütőtök főzelék sajttal


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.