Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kínai kelkáposzta főzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1 közepes kínai kel
4 szem burgonya
1 kis fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma

bors
ételízesítő
majoránna
babérlevél
A rántáshoz
olaj
liszt
pirospaprika

Elkészítés:
A kínai kelt leveleire szedjük, torzsa részét levágjuk. Apró darabokra vágjuk, mint a kelkáposztát. A megtisztított burgonyát felkockázzuk. Lábosba rakjuk a kelt és a burgonyát Rászórjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát. Felöntjük annyi vízzel, hogy majdnem teljesen ellepje. 1-2 db babérlevelet is teszünk hozzá. Fűszerezzük, közepes lángon fedő alatt főzzük kb. 30 percig. Az olajból és lisztből sűrűbb rántást készítünk. Beleszórjuk a pirospaprikát, gyorsan összekeverjük, felöntjük hideg vízzel és belekeverjük a főzelékbe. Lassan még forraljuk 1-2 percig.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kelbimbó főzelék » Klasszikus lencsefőzelék » Szalonnás Zöldborsófőzelék » Siu mai - kínai ravioli
» Ízletes főzelék » Cukkini főzelék » Répafőzelék » Salátafőzelék
» Tökfőzelék tejjel » Kínai dióleves » Gombás kínai kel » Paradicsomos borsófőzelék
» Sajtos újkrumplifőzelék » Brokkolifőzelék 1 » Kínai krémes » Spárgafőzelék


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.