Tutireceptek.hu fejléc

Klasszikus brassói recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
20 dkg kolozsvári szalonna.
25 dkg vöröshagyma.
70 dkg szűzpecsenye
10 dkg fokhagyma.
Só, bors, kevés víz,
60 dkg burgonya.

Elkészítés:
A szalonnát apró kockákra vágjuk, és kis olívaolajjal félig megsütjük.
Összevágjuk a hagymát és sok fokhagymát teszünk bele a húst kockára vágva sózzuk borsozzuk, és hozzákeverjük a szalonnához készre pirítjuk őket. A krumplit ropogósra sütjük és egy kanál víz hozzáadásával összekeverjük a raguval. Mikor kész káposztával töltött paprikát kínálunk hozzá.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Klasszikus limonádé » Brassói káposzta » Klasszikus rakott karfiol » Brassói sertéstarja
» Csirkebrassói » Brassói rakott savanyúság » Brassói, ahogy én készítem » Krémes - klasszikus
» Vega szója brassói » Limoncello ( klasszikus ) » Klasszikus paella » Klasszikus rakott káposzta
» Brassói édesburgonyából » Klasszikus máglyarakás » Rakott Brassói » Klasszikus "Lemon Pie"


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.