Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kolbásszal töltött sertéskaraj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg-os rövidkaraj, 1 evőkanál só, kb. 20 dkg füstölt kolbász (a karaj hosszúságának megfelelő), 4 evőkanál étolaj

Elkészítés:
A húst megmossuk, leszárítjuk, majd hosszú, éles késsel hosszában fölszúrjuk. Akkora vágást készítünk, amelybe az előzőleg megfagyasztott kolbászt bele tudjuk tolni. A megtöltött húst sóval bedörzsöljük, a felforrósított olajon átforgatjuk, majd kevés vizet aláöntve, lefedve forró sütőbe tesszük. 240°C-on 35-40 perc alatt megsütjük. A sütőből kivéve hűlni hagyjuk, majd legalább 4-5 órára hűtőbe tesszük. Éles késsel vékonyan fölszeletelve tálaljuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sütőtökös töltött krumpli » Húsvéti töltött kalács » Töltöttkáposzta » Sertéskaraj brokkolival
» Répás, töltött csirkecomb » Töltött mézes » Sertéskaraj Havanna módra » Galyasági töltött pecsenye
» Töltött gombakosárkák » Töltött dagadó erdélyiesen » Töltött karaj, másképpen » Töltött piskóta
» Töltött ostya 1. » Töltött májas tojások » Hideg töltött saláta » Töltött-sült burgonya


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.