Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg vegyes csont
15 dkg leveszöldség
15 dkg füstölt kolbász
1 pohár tejföl
4 db tojás
2 kanál liszt
só,bors
ételízesítő
olaj
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A leveszöldséget metéltre vágjuk, kevés olajon megpároljuk, majd felöntjük a felfőzött csontlével. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel megszórjuk, és a zöldséget puhára főzzük.A főzés vége előtt pár perccel beletesszük a karikára vágott kolbászt.Tejföllel-liszttel behabarjuk,és apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk. Minden adag mellé(ebből jó 4 adag lesz) egy-egy buggyantott tojást adunk.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges kolbászleves » Csókakői kolbászleves » Tejfölös kolbászleves » Kolbászleves 1.
» Gyors petrezselyemleves » Petrezselyem krémleves » Tojásfelhő leves » Hot-dog
» Francia hagymaleves 3. » Nyári sárgadinnye leves » Zöldséges ínyenc tarja » Hideg túróleves
» Sajtgaluska-leves » Pöttyös pecsenye » Diós linzerkeksz » Tejleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.