Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg vegyes csont
15 dkg leveszöldség
15 dkg füstölt kolbász
1 pohár tejföl
4 db tojás
2 kanál liszt
só,bors
ételízesítő
olaj
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A leveszöldséget metéltre vágjuk, kevés olajon megpároljuk, majd felöntjük a felfőzött csontlével. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel megszórjuk, és a zöldséget puhára főzzük.A főzés vége előtt pár perccel beletesszük a karikára vágott kolbászt.Tejföllel-liszttel behabarjuk,és apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk. Minden adag mellé(ebből jó 4 adag lesz) egy-egy buggyantott tojást adunk.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csókakői kolbászleves » Kolbászleves 1. » Tejfölös kolbászleves » Zöldséges kolbászleves
» Méregtelenítő leves » Húsvéti sonkaleves » Narancsos sárgadinnyeleves » Pikáns húsgombóc leves
» Reszelt káposztasaláta » Római leves » Rizses fokhagymaleves » Lebbencsleves.
» Sajtos burgonyaleves » Hagymás nokedli » Zellerkrémleves » Grízgaluska


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.