Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg vegyes csont
15 dkg leveszöldség
15 dkg füstölt kolbász
1 pohár tejföl
4 db tojás
2 kanál liszt
só,bors
ételízesítő
olaj
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A leveszöldséget metéltre vágjuk, kevés olajon megpároljuk, majd felöntjük a felfőzött csontlével. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel megszórjuk, és a zöldséget puhára főzzük.A főzés vége előtt pár perccel beletesszük a karikára vágott kolbászt.Tejföllel-liszttel behabarjuk,és apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk. Minden adag mellé(ebből jó 4 adag lesz) egy-egy buggyantott tojást adunk.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges kolbászleves » Csókakői kolbászleves » Kolbászleves 1. » Tejfölös kolbászleves
» Vasutas leves » Burgonyakrémleves » Camembert leves » Kókuszos szelet
» Ír Burgonyaleves » Körtekrémleves » Túró kocka II. » Magyaros karalábéleves
» Grastmas zumi (Lóhúsleves) » Zöldborsóleves » Káposztás halleves » Burgonyás sütőtökleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.