Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászleves 1. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25 dkg füstölt kolbász
1 vöröshagyma
2 evőkanál tejföl
1 babérlevél
ecet

zsír
őrölt pirospaprika
liszt

Elkészítés:
Barnarántást készítünk kevés pirospaprikával.
Feleresztjük vízzel, és a babérlevelet, sót, a karikákra vágott kolbászt, kevés ecetet hozzáadjuk.
Ha a kolbász megfőtt, egy levesestál aljába tesszük a tejfölt és öntjük a levest, elkeverjük.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csókakői kolbászleves » Kolbászleves » Tejfölös kolbászleves » Zöldséges kolbászleves
» Gombaleves fogyókúrázóknak » Karfiolkrém leves » Tejszínes málnakrémleves » Tárkonyos krumpli leves 2
» Sertésszelet csirkemájjal » Tyúkleves lábatlannal » Vaníliás nyári almaleves » Marhahúsleves gazdagon
» Fokhagymás csirkeleves » Rántottsajtos libamáj » Keleties csirkehúsleves » Gyümölcsleves főzés nélkül


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.