Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászleves 1. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25 dkg füstölt kolbász
1 vöröshagyma
2 evőkanál tejföl
1 babérlevél
ecet

zsír
őrölt pirospaprika
liszt

Elkészítés:
Barnarántást készítünk kevés pirospaprikával.
Feleresztjük vízzel, és a babérlevelet, sót, a karikákra vágott kolbászt, kevés ecetet hozzáadjuk.
Ha a kolbász megfőtt, egy levesestál aljába tesszük a tejfölt és öntjük a levest, elkeverjük.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbászleves » Csókakői kolbászleves » Zöldséges kolbászleves » Tejfölös kolbászleves
» Sajtos-sonkás gombaleves » Zabpelyhes rakott kel » Gombaleves májgaluskával » Lebbencsleves bográcsban.
» Burgonyagombóc leves » Újhagymakrémleves » Egyszerű rakott csirkemell » Húsvéti kolbászos leves
» Jeges tejeskávé( diétás) » Póréhagymakrémleves » Tojas leves. » Savanyú pulykaraguleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.