Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászos galuska recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
20 dkg főzőkolbász
5 dkg füstölt szalonna
1 nagy fej vöröshagyma
1 evőkanál pirospaprika
1 teáskanál paradicsompüré
A galuskához:
40 dkg liszt
2 tojás
1,5-2 dl víz


Elkészítés:
Elkészítjük a galuskát.
A szalonnát apróra kockára vágjuk zsírját kiolvasztjuk.Ráöntjük a kockára vágott vhagymát és üvegesre pirítjuk.A tűzhelyről lehúzva belekeverjüka pirospaprikát és a paradicsompürét.Belekarikázzuk a kolbászt és visszatéve a tűzre néhány percig pirítjuk.Ezután felengedjük 1 dl vízzel és fedő alatt pár percig főzzük.Végül beleforgatjuk a galuskát és forrón savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Aranygaluska borsodóval » Kefíres galuska » Sajtos galuska » Kakaós aranygaluska
» Kolbászos rakott nokedli » Hamis somlói galuska » Karalábégaluska » Juhtúrós galuska
» Kolbászos kenyérlángos » Májgaluskaleves » Csontleves daragaluskával » Aranygaluska tejsodóval
» Töpörtyűs galuska » Kapros-túrós galuska » A tökéletes daragaluska » Grizgaluska leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.