Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászos galuska recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
20 dkg főzőkolbász
5 dkg füstölt szalonna
1 nagy fej vöröshagyma
1 evőkanál pirospaprika
1 teáskanál paradicsompüré
A galuskához:
40 dkg liszt
2 tojás
1,5-2 dl víz


Elkészítés:
Elkészítjük a galuskát.
A szalonnát apróra kockára vágjuk zsírját kiolvasztjuk.Ráöntjük a kockára vágott vhagymát és üvegesre pirítjuk.A tűzhelyről lehúzva belekeverjüka pirospaprikát és a paradicsompürét.Belekarikázzuk a kolbászt és visszatéve a tűzre néhány percig pirítjuk.Ezután felengedjük 1 dl vízzel és fedő alatt pár percig főzzük.Végül beleforgatjuk a galuskát és forrón savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott galuska » Sörleves habgaluskával » Daragaluska 3 » Rest asszony galuskája
» Galuskasaláta retekkel » Aranygaluska Anikó módra » Somlói galuska(egyszerűen) » Aranygaluska almapürével
» Milánói rakott galuska » Egyszerű májgaluska leves » Norbis somlói galuska » Darálthúsos galuska
» Hagymás sajtos galuska » Galuska (nokedli, nokli) » Zellergaluska » Májgaluskaleves gyorsan


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.