Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászos galuska recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
20 dkg főzőkolbász
5 dkg füstölt szalonna
1 nagy fej vöröshagyma
1 evőkanál pirospaprika
1 teáskanál paradicsompüré
A galuskához:
40 dkg liszt
2 tojás
1,5-2 dl víz


Elkészítés:
Elkészítjük a galuskát.
A szalonnát apróra kockára vágjuk zsírját kiolvasztjuk.Ráöntjük a kockára vágott vhagymát és üvegesre pirítjuk.A tűzhelyről lehúzva belekeverjüka pirospaprikát és a paradicsompürét.Belekarikázzuk a kolbászt és visszatéve a tűzre néhány percig pirítjuk.Ezután felengedjük 1 dl vízzel és fedő alatt pár percig főzzük.Végül beleforgatjuk a galuskát és forrón savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbászos fejtettbableves » Aranygaluska Anikó módra » Almás rakott galuska » Kolbászos fejtettbab leves
» Somlói galuska 2 » Aranygaluska borsodóval » Aranygaluska almapürével » Burgonyás-kolbászos omlett
» Kolbászos leves » Update somlói galuska » Kolbászos batyu » Kolbászos kifli
» Tepsis húsos galuska » Galuskás-krumpli leves » Fahéja-mézes galuska » Somlói galuska 3


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.