Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Koldus kotlett recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1/5kg burgonya
só,bors
2 kávés kanál finomra vagdalt zöldpetrezselyem
3 tojás

Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk,belereszeljük hideg vizbe,szűrőbe öntjük,a vizet jól kinyomkodjuk belőle.Felverjük a tojásokat hozzá adjuk a burgonyát,fűszerezzük.Kanállal tükörtojássűtöbe,forró olajba szedjük és pirosra ropogosra sütjük.

Tanácsok:
Tejfölös tökfözelék a legkiválobb mellé de bármilyen mártásos étel mellé kitűnő.
Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Germana


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Körtés kotlett » Sajtos-tejszínes kotlett » Koldustorta » Koldus lepény
» Sajttal sütött kotlett » Kolduslovag » Sajtos kotlett » Kijevi kotlett
» Angolos sült burgonya » Sárga mandulás rizs » Dhal » Töltött sült paradicsom
» Francia krumpli(köret) » Francia krumpli » Sajtgomboc » Bundás sült krumpli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.