Tutireceptek.hu fejléc

Koldus kotlett recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1/5kg burgonya
só,bors
2 kávés kanál finomra vagdalt zöldpetrezselyem
3 tojás

Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk,belereszeljük hideg vizbe,szűrőbe öntjük,a vizet jól kinyomkodjuk belőle.Felverjük a tojásokat hozzá adjuk a burgonyát,fűszerezzük.Kanállal tükörtojássűtöbe,forró olajba szedjük és pirosra ropogosra sütjük.

Tanácsok:
Tejfölös tökfözelék a legkiválobb mellé de bármilyen mártásos étel mellé kitűnő.
Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Germana


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolduslovag » Koldus lepény » Sajtos kotlett » Körtés kotlett
» Sajttal sütött kotlett » Koldustorta » Sajtos-tejszínes kotlett » Kijevi kotlett
» Zsemlegombóc » Bundás sült krumpli » Rizsotto » Francia krumpli(köret)
» Francia krumpli » tepsis brokkoli » Vegyes sült zöldség » Csőben sült vegyes zöldség


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.