Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Köménymagos leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 evőkanál étolaj, 1 evőkanál köménymag, 2 evőkanál liszt, petrezselyemzöld, 1 gerezd fokhagyma, kenyér.Ízlés szerint őrölt fekete bors, só.

Elkészítés:
A felforrósított olajban a köménymagot megpattogtatjuk, majd hozzáadjuk a lisztet is és szép aranybarnára pirítjuk. Ekkor felöntjük vízzel, sózzuk - ha úgy tetszik - borsozzuk, megtörve hozzáadjuk a fokhagymát és készre főzzük. Közben a kenyeret kis kockára vágjuk és megpirítjuk. A tetejét tálaláskor apróra vágott zöldpetrezselyemmel díszítjük. külön tálkára rakott pirított kenyérkockával kínáljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos csirkeragu leves » Savanyú leves » Brokkolis zöldbablevesem » Karottakrémleves
» Böjti paradicsomleves » Tökös zöldségleves » Kelkáposzta leves fetával » Boros körteleves
» Barackleves » Eperleves » Kapros burgonyaleves » Sárgadinnye krémleves I.
» Tisztító leves. » Joghurtos barack leves » Kolbászos fejtettbableves » Korhelyleves egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.