Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Könnyű brassói recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
30 dkg pulykamell
1 dl étolaj
3-4 gerezd fokhagyma
2 evőkanál őrölt pirospaprika
1/2 mokkáskanál őrölt feketebors
kevés só
személyenként 1 nagyobb burgonya

Elkészítés:
Az olajat a fűszerekkel és a fokhagymával jól összekeverjük, a felkockázott pulykamellet ezzel bepácoljuk és hűtőben 1-2 órát pihentetjük. A megtisztított, megmosott krumplit akkora kockákra vágjuk, mint a pulykamellet. Tűzálló tálba tesszük az olajjal együtt a pulykamellet, a krumplit, és 180-200 fokra előmelegített sütőben megsütjük.

Tanácsok:
Teflonbevonatos serpenyőben is elkészíthető, ez esetben tegyünk alá 1-2 evőkanál vizet, nehogy odakapja, és az elején fedő alatt hagyjuk legalább félig megpuhulni.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: ördög


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pillekönnyű fánkok » Könnyű, gyors kakaós süti » Pille könnyű tökleves » Könnyű csirkemellcsíkok
» Csirkebrassói » Könnyű süti » Könnyű zöldséges bableves » Pillekönnyű túrógombóc 1.
» Könnyű keksz szalámi » Párizsi könnyű szelet » Könnyű Minestrone » Könnyű "vollkorn" kenyér
» Brassói kicsit másképp » Pehely könnyű túrógombóc » Könnyű mediterrán öntet » Könnyű rakott burgonya


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.