Tutireceptek.hu fejléc

Krémes krémje U1 recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
0,6 dl tojás fehérje
1 csomag vaníliás pudingpor
3,5dl víz
édesítő szer
vanília aroma

Elkészítés:
A pudingot sűrűre kell főzni a vízzel, édesítővel, és vanília aromával.
Tojás fehérjéből kemmény habot versz, mahjd ebbe belekevered forrón a pudingot.Jól kikevered, homogénné, és mehet kehelybe, vagy ha nem norbizol, leveles tészta közé, esetleg omlós tásztából készült kosárkákba.
Hűtés után eheted!

Gyors, fincsi!!

Tanácsok:
Fontos, hogy a tojás sárgáját ne keverd bele, ne főzd a pudingba, mert ellágyítja a krémet., és nem fog megkötni!!


A receptet beküldte: ildito


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csehszlovák krémes » Görög krémes » Krémes vaníliás tallérok » Repülőkrémes
» Francia mákos krémes » Kiskrémes » Krémes-csokoládés muffin » Kekszes krémes
» Krémes torta » Diós krémes retro » Intelligens krémes süti » Almás krémes Emyke módjára
» Citromkrémes sütemény » Mogyorókrémes lávatorta » Karamellkrémes süti » Eperkrémes piskótarolád


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.