Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajt, II. recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
25 dkg teljesen friss tehéntúró, 5 dkg friss vaj, 2 púpozott evõkanál sûrû tejföl, csipetnyi só és csipetnyi porcukor

Elkészítés:
A vajat felolvasztom, hozzáteszem az áttört tehéntúrót és a tejfölt, valamint a sót és a cukrot, majd keverõgéppel (vagy kézi habverõvel) teljesen simára keverem. Szorosan beletömködöm egy szögletes formába néhány óráig érlelem a hûtõszekrényben.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós krémsajt » Krémsajtos burgonya » Krémsajt » Krémsajtos sütemény
» Krémsajtos rúd » Hagymás krémsajt » Krémsajtlepény kékszőlővel » Krémsajtos csirke pennével
» Krémsajt, I. » Krémsajtos almasaláta » Krémsajtos csirkemell » Krémsajtos eperkrém
» Krémsajtos tésztaöntet » Fokhagymás kapros krémsajt » Brokkolis-krémsajtos penne » Krémsajtos eperparfé


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.