Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajt, II. recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
25 dkg teljesen friss tehéntúró, 5 dkg friss vaj, 2 púpozott evõkanál sûrû tejföl, csipetnyi só és csipetnyi porcukor

Elkészítés:
A vajat felolvasztom, hozzáteszem az áttört tehéntúrót és a tejfölt, valamint a sót és a cukrot, majd keverõgéppel (vagy kézi habverõvel) teljesen simára keverem. Szorosan beletömködöm egy szögletes formába néhány óráig érlelem a hûtõszekrényben.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajtos tésztaöntet » Krémsajtos cukkini » Krémsajt pástétom » Krémsajtos eperparfé
» Fokhagymás kapros krémsajt » Mediterrán krémsajt » Kakaós-krémsajtos felfújt » Krémsajtos csirkemell
» Krémsajtos burgonyasaláta » Krémsajtlepény kékszőlővel » Krémsajtos rúd » Tejszín krémsajt
» Krémsajt » Krémsajtos csirke pennével » Olasz krémsajtleves » Lazactatár krémsajttal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.