Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krumplisaláta retekkel és uborkával recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
500 g krumpli (megmosva és félbevágva)
fél saláta uborka (vékonyan felszelve)
1 csomag piros retek ( vékonyan felszelve)
2 tk. só

Az öntethez:
1 ek. dijoni mustár
2 ek. olivaolaj
1 ek. fehérbor ecet
2 ek. salátafüszer (száritott, apróra vágott)

Elkészítés:
1. A krumplit kb. 12 percig főzzük. Leszürjük majd egy tálba tesszük.
2. Ezalatt tányérra tesszük az uborka szeleteket, megsozzuk, es 30 percig pihentetjük. Lemossuk hideg vizzel és "szarazra törüljük", papir törlökendövel.
3. Salatastalra rakjuk az uborkat, a retket és a közepére tesszük a krumplit.
4. Leöntjük az öntettel, amit elötte lehütöttünk.

Tanácsok:
Akkor a legfinomabb, amikor a krumpli nincsen meghámozva.
Fogyaszthato magaban is, de sültekhez köretkent is.
Jo etvagyat!


A receptet beküldte: Macika71


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Galuskasaláta retekkel » Antonia krumplisaláta » Gazdag krumplisaláta » Hamis krumplisaláta
» Mediterrán krumplisaláta » Vicky krumplisalátája » Sváb krumplisaláta » Vendégváró krumplisaláta
» Bécsi krumplisaláta » Sajtos krumplisaláta » Krumplisaláta csirkemellel » Illatos krumplisaláta
» Krumplisaláta másképpen » Virslis krumplisaláta » Mexikói krumplisaláta » Hagymás krumplisaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.