Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kukoricapuffancs recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1 doboz csemegekukorica
5 ek. liszt
2 db tojás
2 dl tej
1 db vöröshagyma
1 ek. olaj
1 tk. sütőpor
ételízesítő

bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hagymát az olajon megpárolom, majd botmixerrel pépesítem.
A egész tojásokból a tejjel és a liszttel finom, sűrű palacsinta tésztát készítek. Hozzáadom a kukoricát, sütőport, egy kevés ételízesítőt és a hagymát, kevéske borsot adok hozzá, ha szükséges sót (vigyázzunk, mert az ételízesítő sós). Jól összekeverem.
Az olajat felforrósítom és a masszát olajos kanál segítségével beleszaggatom. Szűrőlapát segítségével megfordítom, mindkét oldalát pirosra sütöm.
Papírral kibélelt tányérra szedem és bármilyen húsos ételhez köretnek tálalom.


A receptet beküldte: gne2


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás kukoricapuffancs » Rántott sajt » Sajtkrokett » Túróval rakott krumpli
» Borsó pöri » Diétás Dubarry-szelet » Juhsajttal töltött paprika » Vegetáriánus rakott
» Sajtos rizs - kétszer » Alfredo tészta » Krumplis gombafasírt » Zöldséges burgonyapuffancs
» Töltött gombafejek II. » Falafel pitával » Sült hagymakarikák » Rokfortos sárgabarack


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.