Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kukoricapuffancs recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1 doboz csemegekukorica
5 ek. liszt
2 db tojás
2 dl tej
1 db vöröshagyma
1 ek. olaj
1 tk. sütőpor
ételízesítő

bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hagymát az olajon megpárolom, majd botmixerrel pépesítem.
A egész tojásokból a tejjel és a liszttel finom, sűrű palacsinta tésztát készítek. Hozzáadom a kukoricát, sütőport, egy kevés ételízesítőt és a hagymát, kevéske borsot adok hozzá, ha szükséges sót (vigyázzunk, mert az ételízesítő sós). Jól összekeverem.
Az olajat felforrósítom és a masszát olajos kanál segítségével beleszaggatom. Szűrőlapát segítségével megfordítom, mindkét oldalát pirosra sütöm.
Papírral kibélelt tányérra szedem és bármilyen húsos ételhez köretnek tálalom.


A receptet beküldte: gne2


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás kukoricapuffancs » Finom zöldségfasírt » Mangó chutney » Rántott szójaszelet
» Gombával rakott kel » Hasselback burgonya * » Szerencsediós golyók » Tofu ahogy én csinálom
» Fogyókúrás burgonya » Bruschetta » Zöldségpörkölt rizzsel » Kakastaréj
» Rántott brokkoli variációk » Babpaprikás » Vega rakott spagetti » Szudáni padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.