Tutireceptek.hu fejléc

Kukoricapuffancs recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1 doboz csemegekukorica
5 ek. liszt
2 db tojás
2 dl tej
1 db vöröshagyma
1 ek. olaj
1 tk. sütőpor
ételízesítő

bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hagymát az olajon megpárolom, majd botmixerrel pépesítem.
A egész tojásokból a tejjel és a liszttel finom, sűrű palacsinta tésztát készítek. Hozzáadom a kukoricát, sütőport, egy kevés ételízesítőt és a hagymát, kevéske borsot adok hozzá, ha szükséges sót (vigyázzunk, mert az ételízesítő sós). Jól összekeverem.
Az olajat felforrósítom és a masszát olajos kanál segítségével beleszaggatom. Szűrőlapát segítségével megfordítom, mindkét oldalát pirosra sütöm.
Papírral kibélelt tányérra szedem és bármilyen húsos ételhez köretnek tálalom.


A receptet beküldte: gne2


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás kukoricapuffancs » Alufóliában sült spárga » Zöldségpörkölt rizzsel » Rizzsel töltött paradicsom
» Rakott krumpli kukoricával » Finom krumplis egytál » Töltött paprika hús nélkül » Zakuszka (Ilike módra)
» Padlizsános szója » Rokfortos sárgabarack » Avokado krém másképp » Falafel pitával
» Bundás cukkini » Medvehagymás avokádó krém » Saláta hüvelyesekből » Zöldséges tofu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.