Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kukoricás pulykaragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg pulykamell
10 dkg sajt
4 evőkanál kukorica
2 gerezd fokhagyma
2 dl főzőtejszín
1 pohár tejföl
1 dl tej
1 evőkanál liszt
olaj
szárított petrezselyemzöld

bors

Elkészítés:
A pulykamellet csíkozd fel, és pici olajon pirítsd addig, míg kifehéredik. Ízesítsd sóval, borssal, és keverd hozzá az áttört fokhagymát. Öntsd fel pici vízzel, és fedő alatt körülbelül negyed óra alatt párold puhára. A lisztet a tejszínnel, a tejföllel, a lereszelt sajttal, a tejjel és némi szárított petrezselyemmel keverd össze. Amikor a hús puha, keverd hozzá a kukoricát, és ha elfőtte a levét, akkor add hozzá a szószt is. Forrald össze, és tálald!


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos kukoricás lepény » Pulykaragu másmódon » Savanyú pulykaraguleves » Kukoricasaláta-kocsonya
» Kukoricás máj » Kukoricás csirke » Zöldséges pulykaragu 2 » Kukoricás rákleves
» Mexikói kukoricás lepény » Kukoricás tésztasaláta » Tárkonyos pulykaraguleves » Tonhalas-kukoricás lepény
» Kukoricás rántott karaj » Kukoricás paprika » Zöldborsós pulykaraguleves » Kukoricás babsaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.