Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kukoricás pulykaragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg pulykamell
10 dkg sajt
4 evőkanál kukorica
2 gerezd fokhagyma
2 dl főzőtejszín
1 pohár tejföl
1 dl tej
1 evőkanál liszt
olaj
szárított petrezselyemzöld

bors

Elkészítés:
A pulykamellet csíkozd fel, és pici olajon pirítsd addig, míg kifehéredik. Ízesítsd sóval, borssal, és keverd hozzá az áttört fokhagymát. Öntsd fel pici vízzel, és fedő alatt körülbelül negyed óra alatt párold puhára. A lisztet a tejszínnel, a tejföllel, a lereszelt sajttal, a tejjel és némi szárított petrezselyemmel keverd össze. Amikor a hús puha, keverd hozzá a kukoricát, és ha elfőtte a levét, akkor add hozzá a szószt is. Forrald össze, és tálald!


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kukoricás-gombás marharagu » Kukoricás paprika » Pikáns, párolt pulykaragu » Kukoricás-répás rizi-bizi
» Fokhagymás pulykaragu » Kukoricás rizi-bizi » Kukoricás csavart » Kukoricás-sajtos muffin
» Kukoricás káposzta » Sonkás kukoricasaláta » Kukoricás rakott cukkini » Mexikói kukoricás lepény
» Kukoricás karaj » Virsli kukoricás bundában » Tárkonyos pulykaragu-leves » Zöldséges pulykaragu 2


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.