Tutireceptek.hu fejléc

Lacipecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg sertéstarja,
só,
pirospaprika,
3 gerezd fokhagyma,
5 dkg zsír,
őrölt bors.

Elkészítés:
A húst úgy szeleteljük fel, hogy a csontján maradjon.
A rostokra merőlegesen bevagdossuk, kiklopfoljuk, sóval és őrölt borssal bedörzsöljük.
Az olvasztott zsírt a szétnyomkodott fokhagymával és egy kevés pirospaprikával simára keverjük.
A pecsenyét faszénparázs fölött, roston megsütjük, közben a zsíros-hagymás keverékkel kenegetjük.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Galyasági lacipecsenye 2 » Tordai lacipecsenye » Galyasági lacipecsenye » Makói sertésszelet
» Töltött cukkíni.... » Húsvéti sonkatorta » Csirke jóasszony módra. » Csirkepaprikás másképp
» Káposztás tarja » Barnasörös csirkeragu » Kacsamáj aszpikban » Hagymás-őszibarackos karaj
» Piadina » Tavaszi csirkebrassói » Böllérkaraj » Lengyel palacsinta


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.