Tutireceptek.hu fejléc

Lacipecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg sertéstarja,
só,
pirospaprika,
3 gerezd fokhagyma,
5 dkg zsír,
őrölt bors.

Elkészítés:
A húst úgy szeleteljük fel, hogy a csontján maradjon.
A rostokra merőlegesen bevagdossuk, kiklopfoljuk, sóval és őrölt borssal bedörzsöljük.
Az olvasztott zsírt a szétnyomkodott fokhagymával és egy kevés pirospaprikával simára keverjük.
A pecsenyét faszénparázs fölött, roston megsütjük, közben a zsíros-hagymás keverékkel kenegetjük.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tordai lacipecsenye » Galyasági lacipecsenye 2 » Galyasági lacipecsenye » Csirkemellfilé sonkában
» Csirkemell Edit módra » Rakott zöldség másként » Egybesült fasírozott » Mézes-körtés oldalas
» Római tálban sült csirke » Vadas gombóckáim » Majoránnás sertéskaraj » Tojásos-kapros csirkemell
» Egyszerű csirkemell » Vadas őzpecsenye » Konyakos kacsasült » Atkins kontyos hús/1 adag


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.