Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lacipecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg sertéstarja,
só,
pirospaprika,
3 gerezd fokhagyma,
5 dkg zsír,
őrölt bors.

Elkészítés:
A húst úgy szeleteljük fel, hogy a csontján maradjon.
A rostokra merőlegesen bevagdossuk, kiklopfoljuk, sóval és őrölt borssal bedörzsöljük.
Az olvasztott zsírt a szétnyomkodott fokhagymával és egy kevés pirospaprikával simára keverjük.
A pecsenyét faszénparázs fölött, roston megsütjük, közben a zsíros-hagymás keverékkel kenegetjük.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tordai lacipecsenye » Galyasági lacipecsenye » Galyasági lacipecsenye 2 » Fasírt alaprecept
» Tavaszi tekercs recept » Spagettis virsli » Mediterrán csirkemell » Karaj mustármártásban
» Sertéshúsos tekercs » Fatányéros » Kapros juhtúrós csirkemell » Rakott Brassói
» Egyben sült karaj » Ízletes borjúmáj » Sonkás-gombás rizibizi » Narancsos, gombás kacsa



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.