Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Laktató rántott leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 evőkanál liszt
olaj a rántáshoz
csipet kömény (kihagyható)
fűszerpaprika
1 csokor apróra vágott petruska
1 csokor apróra vágott snidling
só,bors,ételízesítő vagy leveskocka.

Tésztához: 1tojás és annyi liszt,hogy kemény tésztát kapjunk.

Elkészítés:
Az olajon megpirítjuk a lisztet,hogy világos zsemleszínt kapjon.Rászórjuk a köményt,paprikát,az apróra vágott zöldeket.Kicsit átforgatjuk,majd felengedjük hidegvízzel.Fűszerezzük és készre főzzük.

Közben meggyúrjuk a tésztánkat,majd nagylukú reszelőn gyengéden(hogy ne legyen dúrva)lereszeljük.Belefőzzük a levesbe.
Ízlés szerint tálaláskor adhatunk hozzá csípős paprikát is .
Jó étvágyat!

Tanácsok:
Figyelem!Ha sok a tészta "megeszi" a lét!


A receptet beküldte: Preszter Gabi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Angol borsóleves » Brokkolis tojásrántotta » Gulyásleves Mariann módra » Mézes szilvakrém leves
» Rántott pacal » Bácskai gombócleves » Savanyú lencseleves » Lebbencsleves bográcsban.
» Sűrű tejfölös gombaleves » Tejszínes spárgaleves » Medvehagymaleves gerslivel » Öszibarack leves hidegen
» Kelbimbóleves » Fokhagyma-krémleves » Árpagyöngyleves » Makói rántott csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.