Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Laktató rántott leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 evőkanál liszt
olaj a rántáshoz
csipet kömény (kihagyható)
fűszerpaprika
1 csokor apróra vágott petruska
1 csokor apróra vágott snidling
só,bors,ételízesítő vagy leveskocka.

Tésztához: 1tojás és annyi liszt,hogy kemény tésztát kapjunk.

Elkészítés:
Az olajon megpirítjuk a lisztet,hogy világos zsemleszínt kapjon.Rászórjuk a köményt,paprikát,az apróra vágott zöldeket.Kicsit átforgatjuk,majd felengedjük hidegvízzel.Fűszerezzük és készre főzzük.

Közben meggyúrjuk a tésztánkat,majd nagylukú reszelőn gyengéden(hogy ne legyen dúrva)lereszeljük.Belefőzzük a levesbe.
Ízlés szerint tálaláskor adhatunk hozzá csípős paprikát is .
Jó étvágyat!

Tanácsok:
Figyelem!Ha sok a tészta "megeszi" a lét!


A receptet beküldte: Preszter Gabi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos rizsleves » Brokkoli leves » Agglegényrántotta » Hokkaido tökleves
» Könnyű salátaleves » Rántott gríz 2. » Avokádókrém leves » Sűrű tejfölös gombaleves
» Sültbab leves » Káposztás lencseleves » Tejleves legegyszerűbben » Tökös fejtett bableves
» Cibere leves egyszerüen » Fokhagymás sajtleves » Halleves » Spenótlevesem


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.