Tutireceptek.hu fejléc

Laskagomba leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg laskagomba,
1 vöröshagyma,
fél szál póréhagyma,
só,
bors,
1 liter húsleves,
1 sárgarépa,
1 fehérrépa,
3 evőkanál vaj

Elkészítés:
A hagymákat felkarikázzuk, vajon megpirítjuk, hozzátesszük a reszelt sárga- és fehérrépát, majd a laskagombát (6-7 fej kivételével, amit megpirítva a tálalásnál fogunk használni) fűszerezzük, felengedjük húslevessel, kiforraljuk. Tejszínes habarással sűrítjük. Merülőmixerrel egyneműsítjük. Átszűrjük, kiforraljuk. A tetejére helyezzük a pirított gombát és finomra vágott petrezselyem zöldet.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mandarinos tökleves » Füstölthús leves » Erdei gyümölcsleves » Hideg narancsleves
» Húslevesben főtt töltelék » Újhagymás spárgaleves » Sárgaborsó krémleves » Fahéjas gyümölcsleves
» Lengyel hideg céklaleves » Cukkini krémleves » Svájci sajtleves » Nyári zöldségleves 2
» Bárányleves » Káposztaleves » Citromos csirkekrém leves » Borleves vörösborral


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.