Tutireceptek.hu fejléc

Laskagomba pörkölt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg laskagomba,
1 db paradicsom,
2-3 db zöldpaprika,
2 fej vöröshagyma,
só,
1 púpozott kávéskanál rózsapaprika,
10 dkg sertészsír,
1 mokkáskanál csípős pirosarany

Elkészítés:
A gondosan megmosott gombát durvára vágjuk fel és 20 percig főzzük.A finomra összevágott hagymát pirítsuk meg zsírban,majd tegyük hozzá a szeletekre vágott paradicsomot és zöldpaprikát.Futtassuk meg a zsírban,majd adjuk hozzá a pirospaprikát és az előfőzött gombát.Sóval kevés borssal,piros arannyal ízesítsük,majd pároljuk puhára.

Tanácsok:
Fehér kenyérrel tálaljuk.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bab pörkölt » Babos pörkölt » Tojás pörkölt (feltét) » Kecskepörkölt
» Borsópörkölt húsgolyókkal » Sárgarépapörkölt » Alföldi zúzapörkölt » Cukkinipörkölt
» Csirkepörkölt betyárosan » Pörkölt Ponty » Körömpörkölt... » Falunapi pörkölt
» Vörösboros vadpörkölt » Laskagomba leves » Marhalábszárból pörkölt » Őzpörkölt másképp..


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.