Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Laskagomba pörkölt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg laskagomba,
1 db paradicsom,
2-3 db zöldpaprika,
2 fej vöröshagyma,
só,
1 púpozott kávéskanál rózsapaprika,
10 dkg sertészsír,
1 mokkáskanál csípős pirosarany

Elkészítés:
A gondosan megmosott gombát durvára vágjuk fel és 20 percig főzzük.A finomra összevágott hagymát pirítsuk meg zsírban,majd tegyük hozzá a szeletekre vágott paradicsomot és zöldpaprikát.Futtassuk meg a zsírban,majd adjuk hozzá a pirospaprikát és az előfőzött gombát.Sóval kevés borssal,piros arannyal ízesítsük,majd pároljuk puhára.

Tanácsok:
Fehér kenyérrel tálaljuk.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szívpörkölt » Rókagombás őzpörkölt » Nyelv pörkölt » Tejfölös pulykamellpörkölt
» Körömpörkölt bográcsban » Vörösboros zúzapörkölt » Pikáns nyúlpörkölt » Borjúpörkölt
» Csirkemellből pörkölt » Avasi pincepörkölt borral » Fácánpörkölt » Tojáspörkölt Vronie-módra
» Alföldi zúzapörkölt » Kecskepörkölt » Körömpörkölt... » Tojás pörkölt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.