Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lazac roston recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1,80 kg lazacfilé (színhús),
0,3 dkg só,
15 dkg olaj,
1 db fejes saláta,
3 db citrom

Elkészítés:
A kifilézett lazacból vágott szeleteket, besózzuk, és állni hagyjuk. Kb.10 perc múlva olajjal bekenjük a szeleteket, és forró rostélyra helyezve mindkét oldalukat megsütjük. Rostély hiányában, serpenyőben egy kevés olajat hevítünk, és ebben sütjük meg a lazacszeleteket. Előmelegített halastálra tálaljuk, citromgerezdekkel és fejessaláta-levelekkel díszítjük. A lazacszeleteket fűszeres vajjal is tálalhatjuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fenyőmagos lazacfilé » Lazacos tortilla » Virsli roston, burgonyával » Lazacos röszti kaviárral
» Lazac céklakörettel » Spenótos-lazacos lasagne » Sült lazac répagolyóval » Ananászos currys lazac
» Citromfüves lazac sült » Roston sült lazac » Lazac spenóttal » Roston sütött szalonka
» Sült lazac » Fokhagymás-fűszeres lazac » Lazachab » Mediterrán lazactatár


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.