Tutireceptek.hu fejléc

Lazac-vagy fogasfilé fóliában párolva recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
halfilé
citromlé

fehér bors
friss kapor
vaj
főtt burgonya

Elkészítés:
Ehhez az ételhez egsézben hagyjuk a bőrtelenített halfiléket.Citromlét facsarunk rá,sózzuk,fehér borssal és vágott friss kaporral meghintjük mindkét oldalát a halnak.
Vajjal megkenjük a méretre szabott alufóliát,és belecsomagoljuk a bepácolt filéket.150fokos előmelegített sütőben 30percig sütjük.
Kibontáskor vigyázzunk,mert a sütésnél keletkezettfinom nedvek összegyűltek a fóliában és ha nem ügyelünk rá,kifolyhat.Ezt a lét beleöntjük egy kis tálba és tálaláskor a kapros főtt burgonyára locsoljuk.
Finom,diétás étel.


A receptet beküldte: moncsibaba100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült csirke alufóliában » Fóliában sült csirke » Fóliában sült lazac » Fóliában sült hal
» Alufóliában sült lazac » Fogasfilé bakonyi módra » Burgonya alufóliában » Savanyú káposzta párolva
» Csirkemáj tejben párolva » Fóliában sült hús » Burgonya fóliában » Édes kákoszta párolva
» Fóliában sült zöldségek » Alufóliában sült spárga » Fóliában sült karaj » Aranymakréla alufóliában


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.