Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lazac-vagy fogasfilé fóliában párolva recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
halfilé
citromlé

fehér bors
friss kapor
vaj
főtt burgonya

Elkészítés:
Ehhez az ételhez egsézben hagyjuk a bőrtelenített halfiléket.Citromlét facsarunk rá,sózzuk,fehér borssal és vágott friss kaporral meghintjük mindkét oldalát a halnak.
Vajjal megkenjük a méretre szabott alufóliát,és belecsomagoljuk a bepácolt filéket.150fokos előmelegített sütőben 30percig sütjük.
Kibontáskor vigyázzunk,mert a sütésnél keletkezettfinom nedvek összegyűltek a fóliában és ha nem ügyelünk rá,kifolyhat.Ezt a lét beleöntjük egy kis tálba és tálaláskor a kapros főtt burgonyára locsoljuk.
Finom,diétás étel.


A receptet beküldte: moncsibaba100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Alufóliában sült spárga » Burgonya alufóliában » Alufóliában sült lazac » Fóliában sült hal
» Burgonya fóliában » Csirkemáj tejben párolva » Aranymakréla alufóliában » Fóliában sült karaj
» Vegyes zöldköret fóliában » Sült csirke alufóliában » Fóliában sült zöldségek » Fóliában sült csirke
» Fogasfilé bakonyi módra » Édes kákoszta párolva » Fóliában sült hús » Savanyú káposzta párolva


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.