Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lazacpástétom recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
20 dkg lazac
20 dkg sajtkrém
2-3 ek tejföl
1 szál újhagyma
csipet só és bors
fél csokor petrezselyem
fél citrom reszelt héja és leve
1 csokor kapor

Elkészítés:
A friss lazacot serpenyőbe tesszük, pici vízzel vagy zsiradékkal 8-10 percig pároljuk, majd
apró darabokra vágjuk, egy tálba rakjuk és elkeverjük a sajtkrémmel. Hozzáadunk 2-3 evk. tejfölt,
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd beleszórjuk az apróra vágott petrezselymet, kaprot és újhagymát.
Végül belereszeljük fél citrom héját és a levét is hozzáadjuk. Jól összekeverjük. Azonnal fogyasztható, de ha egy kicsit hűtőben pihentettjük, akkor még finomabb


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tenger gyümölcse serpenyőben » Tonhalas-fenyőmagos spagetti » Fogas borhabbal » Busa burgonyával
» Surimis tál » Ponty oroszosan » Gombás harcsapaprikás » Lazac, kagyló, rák nyárson
» Káposztás harcsa » Sült lazac répagolyóval » Tejfölös zelleres pontyfilé » Majonézes garnélarák
» Tonhal saláta ala jita » Göngyölt hering » Sült tonhal sajttal » Alufóliában sült lazac


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.