Tutireceptek.hu fejléc

Lazacpástétom recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
20 dkg lazac
20 dkg sajtkrém
2-3 ek tejföl
1 szál újhagyma
csipet só és bors
fél csokor petrezselyem
fél citrom reszelt héja és leve
1 csokor kapor

Elkészítés:
A friss lazacot serpenyőbe tesszük, pici vízzel vagy zsiradékkal 8-10 percig pároljuk, majd
apró darabokra vágjuk, egy tálba rakjuk és elkeverjük a sajtkrémmel. Hozzáadunk 2-3 evk. tejfölt,
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd beleszórjuk az apróra vágott petrezselymet, kaprot és újhagymát.
Végül belereszeljük fél citrom héját és a levét is hozzáadjuk. Jól összekeverjük. Azonnal fogyasztható, de ha egy kicsit hűtőben pihentettjük, akkor még finomabb


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás harcsa » Balzsamecetben párolt vajhal » Amurpaprikás » Halfilé zödségesen
» Gombás haltál » Borzas (bundás) hal » Csuka káposztásan » Cherrys, gombás homár
» Tejszines-tökmagolajas hal » Halászlé egyszerüen » Lazacos tortilla » Tonhalas pite
» Pisztráng mandulával sütve » Kiniand halas receptje » Lazacos rakott burgonya » Fóliába tekert hal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.