Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lazacpástétom recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
20 dkg lazac
20 dkg sajtkrém
2-3 ek tejföl
1 szál újhagyma
csipet só és bors
fél csokor petrezselyem
fél citrom reszelt héja és leve
1 csokor kapor

Elkészítés:
A friss lazacot serpenyőbe tesszük, pici vízzel vagy zsiradékkal 8-10 percig pároljuk, majd
apró darabokra vágjuk, egy tálba rakjuk és elkeverjük a sajtkrémmel. Hozzáadunk 2-3 evk. tejfölt,
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd beleszórjuk az apróra vágott petrezselymet, kaprot és újhagymát.
Végül belereszeljük fél citrom héját és a levét is hozzáadjuk. Jól összekeverjük. Azonnal fogyasztható, de ha egy kicsit hűtőben pihentettjük, akkor még finomabb


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halászlé, ahogy én tanultam » Fóliába tekert hal » Halászlé ahogy én csinálom. » Halfalatok joghurtdippel
» Tepsiben sült kárász » Fokhagymás süllő » Halas imbisz » Attila hala
» Tonhalas penne » Tonhalfasírt » Diós-zelleres haltekercsek » Szezámmagos halfilé
» Norvég halgombóc » Dorozsmai molnárponty » Megyeri halfilé » Gombás harcsapaprikás


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.