Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lazacpástétom recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
20 dkg lazac
20 dkg sajtkrém
2-3 ek tejföl
1 szál újhagyma
csipet só és bors
fél csokor petrezselyem
fél citrom reszelt héja és leve
1 csokor kapor

Elkészítés:
A friss lazacot serpenyőbe tesszük, pici vízzel vagy zsiradékkal 8-10 percig pároljuk, majd
apró darabokra vágjuk, egy tálba rakjuk és elkeverjük a sajtkrémmel. Hozzáadunk 2-3 evk. tejfölt,
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd beleszórjuk az apróra vágott petrezselymet, kaprot és újhagymát.
Végül belereszeljük fél citrom héját és a levét is hozzáadjuk. Jól összekeverjük. Azonnal fogyasztható, de ha egy kicsit hűtőben pihentettjük, akkor még finomabb


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Babos-tonhalas tészta » Haltekercs citrommártással » Ponty szalonnásan » Északi-tengeri halleves
» Parmezános rántott surimi » Fokhagymás-fűszeres lazac » Zöldséges haltál » Gombás harcsapaprikás
» Polip borraguban » Busafilé » Halpaprikás bográcsban » Almás-hagymás hal
» Párolt tőkehal spenótágyon » Grillezett halfilé dinnyével » Tepsis töltött ponty » Halfalatok joghurtdippel


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.