Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lazactatár krémsajttal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
40 dkg füstölt lazac
20 dkg natúr krémsajt
1 fej lilahagyma vagy 1 szál póré
1 db lime leve
1 teáskanál mustár
bors

Elkészítés:
A lazacot apróra vágjuk, és villával még egy picit átdolgozzuk.
Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és a többi hozzávalót, majd alaposan elkeverjük.
A hal elég sós, ezért sózni nem szükséges. Ha lehet, 1-2 órát hagyjuk állni a hűtőszekrényben, hogy az ízek összeérjenek.
Fissen pirított bagettel a legfinomabb.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis cukkini krémsajttal » Krémsajttal töltött gomba » Mediterrán lazactatár » Tonhal parmezánnal
» Rozmaringos halfilé » Északi-tengeri halleves » Fajszi halászlé » Halszoljánka serpenyőben
» Haltekercs citrommártással » 7 up-os tengeri hal » Sóburokban sült pisztráng » Párolt ördöghal
» Dorozsmai molnár ponty » Lazac roston » Cherrys, gombás homár » Gombás tengeri hal


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.