Tutireceptek.hu fejléc

Lazactatár krémsajttal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
40 dkg füstölt lazac
20 dkg natúr krémsajt
1 fej lilahagyma vagy 1 szál póré
1 db lime leve
1 teáskanál mustár
bors

Elkészítés:
A lazacot apróra vágjuk, és villával még egy picit átdolgozzuk.
Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és a többi hozzávalót, majd alaposan elkeverjük.
A hal elég sós, ezért sózni nem szükséges. Ha lehet, 1-2 órát hagyjuk állni a hűtőszekrényben, hogy az ízek összeérjenek.
Fissen pirított bagettel a legfinomabb.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajttal töltött gomba » Tepsis cukkini krémsajttal » Mediterrán lazactatár » Lazac, kagyló, rák nyárson
» Finn füstölt halleves » Zöldséges halpüréleves » Aranymakréla alufóliában » Lazacos palacsinta
» Tonhalas tésztasaláta » Lazac sütőben » Tonhal vagy busa sajttal » Tengeri frittata
» Mustáros tonhal » Halkrém. » Majonézes garnélarák » Halfilé joghurtköntösben


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.