Tutireceptek.hu fejléc

Lazactatár krémsajttal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
40 dkg füstölt lazac
20 dkg natúr krémsajt
1 fej lilahagyma vagy 1 szál póré
1 db lime leve
1 teáskanál mustár
bors

Elkészítés:
A lazacot apróra vágjuk, és villával még egy picit átdolgozzuk.
Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és a többi hozzávalót, majd alaposan elkeverjük.
A hal elég sós, ezért sózni nem szükséges. Ha lehet, 1-2 órát hagyjuk állni a hűtőszekrényben, hogy az ízek összeérjenek.
Fissen pirított bagettel a legfinomabb.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mediterrán lazactatár » Tepsis cukkini krémsajttal » Krémsajttal töltött gomba » Keszeg avas szalonnával
» Ponty vörösborban » Fokhagymás sült csuka » Házi halkonzerv » Brokkolis haltekercsek
» Halas csusza » Fogas borhabbal » Almás olajoshal saláta » Sült tonhal sajttal
» Halvagdalt » Gombás harcsapaprikás » Herr Hering » Ponty szolnokiasan


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.