Tutireceptek.hu fejléc

Lebbencsleves kolbásszal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 szál füstölt kolbász
5 dkg füstölt szalonna
4 szem közepes burgonya
2 zöldpaprika
1 paradicsom
1 vöröshagyma
csuszatészta
pirospaprika, só

Elkészítés:
A kis kockákra vágott füstölt szalonnát megpirítjuk, rátesszük a finomra vágott vöröshagymát és megfuttatjuk.Meghintjük pirospaprikával, felöntjük 2l vízzel és felforraljuk. Beletesszük a kockákra vágott burgonyát, a karikákra vágott kolbászt, az apróra vágott paprikát és paradicsomot kevés sóval ízesítjük, majd lassú forralással készre főzzük. Mikor a burgonya már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a szárazon világosbarnára pirított csuszatésztát és még pár percig forraljuk. Tálaláskor ízlés szerint erős paprikával ízesíthetjük.


A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgaborsóleves kolbásszal » Tojásmártás kolbásszal » Sajtkrém - kolbásszal » Hagyományos lebbencsleves
» Kolbásszal töltött karaj » Lebbencsleves. » Rizses lecsó kolbásszal » Lebbencsleves bográcsban.
» Kolbásszal töltött paprika » Csicsókaleves kolbásszal » Kaszásleves » Tejfölös karalábé leves
» Sajtos-sonkás gombaleves » Avokádókrémleves » Húsos okroska » Öreganyám levese


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.