Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lebbencsleves kolbásszal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 szál füstölt kolbász
5 dkg füstölt szalonna
4 szem közepes burgonya
2 zöldpaprika
1 paradicsom
1 vöröshagyma
csuszatészta
pirospaprika, só

Elkészítés:
A kis kockákra vágott füstölt szalonnát megpirítjuk, rátesszük a finomra vágott vöröshagymát és megfuttatjuk.Meghintjük pirospaprikával, felöntjük 2l vízzel és felforraljuk. Beletesszük a kockákra vágott burgonyát, a karikákra vágott kolbászt, az apróra vágott paprikát és paradicsomot kevés sóval ízesítjük, majd lassú forralással készre főzzük. Mikor a burgonya már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a szárazon világosbarnára pirított csuszatésztát és még pár percig forraljuk. Tálaláskor ízlés szerint erős paprikával ízesíthetjük.


A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lebbencsleves bográcsban. » Hagyományos lebbencsleves » Rizses lecsó kolbásszal » Sárgaborsóleves kolbásszal
» Kolbásszal töltött karaj » Kolbásszal töltött paprika » Lebbencsleves. » Csicsókaleves kolbásszal
» Sajtkrém - kolbásszal » Tojásmártás kolbásszal » Mackó úr gombalevese » Hagymaleves (diétásan)
» Kolbászleves » Sajtgolyó egyszerűen » Galyasági bableves » Csirke- ragu leves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.