Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lecsóshús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5-2 kg bármilyen hús
2-3 üveg lecsó
2 db erős paprika
0,5 kg hagyma
3-4 gerezd fokhagyma

bors
őrölt kömény
csípős pirosarany ízlés szerint

Elkészítés:
Pirítsd üvegesre a hagymát utána öntsd rá a lecsót,majd rakd bele a húst és ízlés szerint fűszerezd.Takarékon hagyd főni kb. 1,5 órán keresztül.

Tanácsok:
Nagyon finom és egyszerű étel.Én sültkrumlival van krokettel tálalom!


A receptet beküldte: Évus87


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdőszéli pikáns tarja » Búbos rakott hús » Csirkés leveles-táska » Márton-napi libasült 2.
» Oldalra rakott karaj » Grillezett tarja whiskyvel » Bélszínroló savanyú mártással » Zöldséges-mustáros csirkemell
» Csirkemell eperrel » Bakonyi sertésborda » Diós-mandarinos csirkesaláta » Kitin-pipi
» Csirkecomb remoskában sütve » Lecso’s szelet » Rántott csirkeszív » Currys szelet ananásszal


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.