Tutireceptek.hu fejléc

"Légy kreatív!" húsos batyu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéskaraj
gépsonka
sajt (füstölttel finomabb)
bacon szalonna

bundázáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A jól kiklopfolt hússzeletekre rárakjuk a felkockázott sonkát és sajtot, feltekerjük és kívülről körbetekerjük a baconnal. A batyukat lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk.
Olajon minden oldalról hirtelen sütjük, hogy szép színt kapjon, majd sütőtálban kb. 15 percre forró sütőbe tesszük. Az első 10 percben alufóliával letakarjuk.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: lujzika36


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rika gyors húsos tésztája » Zöldséges-húsos nyárs » Húsos rakott karfiol 2. » Húsos ragu
» Darált húsos pizzatekercs » Húsos spárgaragu » Betyárbatyu parázson » Kacsahúsos rizottó
» Húsos rakott palacsinta » Csirkehúsos sonkás tekercs » Darálthúsos galuska » Húsos rakott tészta
» Sonkás-gombás batyu » Szüreti szőlős batyu » Túrós batyu » Barackos batyu pudinggal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.