Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Libamáj sütve recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg libaháj
40 dkg libamáj
3-4 gerezd fokhagyma


Elkészítés:
A libahájat 2x2 centiméteres kockára vágjuk, és zsírjára sütjük. A tűzről levéve a töpörtyűt szűrőkanállal kiszedjük, a zsírt megsózzuk, beletesszük a libamájat, a megtisztított fokhagymagerezdeket. Lassú tűzön, lefedve kb. 20 percig sütjük, közben egyszer-kétszer megfordítjuk.
A megsült libamájat a zsírból kiemelve egy megfelelő nagyságú tálba tesszük, és nehezékkel lenyomva legalább egy napra behűtjük.
Vékonyan fölszeletelve tesszük tálra.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krinolin nyárson sütve » Hal szalonnagyűrűben sütve » Disznóoldalas sörben sütve » Csirke joghurtban sütve
» Bőrös sertéskaraj sütve. » Töltött gombafejek sütve » Diós rántott libamáj » Karfiol fóliába sütve
» Tojás sajtban sütve » Túrós tészta sütve » Libamájtorta borzselével » Burgonya héjában sütve
» Banán sütve » Baconbe tekert libamáj » Csirke papírban sütve » Libamájjal töltött gomba


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.