Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Libamájhab recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 libamáj
3 keményre főzött tojás
10 dkg vaj
2-3 dl tej
1 dl tejszín
2 evőkanál konyak
1 teáskanál mustár
só, fehér bors

Elkészítés:
A libamájat feldaraboljuk, és annyi tejbe tesszük, hogy ellepje. Fedő alatt kis lángon puhára pároljuk.
A megtisztított tojásokat vajjal, sóval, mustárral, borssal, tejszínnek, konyakkal turmixgépben habosra keverjük. Hozzáadjuk a lecsepegtetett májat, s az egészet krémesítjük. Hűtőben tároljuk.
Pirított kenyérre kenve kínáljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Répás-majonézes szendvicskrém » Fokhagymás kapros krémsajt » Karfiolkrém » Magyaros falatok
» Brusshetta » Medvehagymás sajtmártás » Paprikakrém egyszerűen » Húskrém
» Körözött-másképp » Zabos melegszendvics » Meli halas krémje » Sárgadinnyés falatkák
» Almás krémsajt » Padlizsánkrém juhsajttal » Padlizsános pirítós » Banános bagett


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.