Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Libamájhab recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 libamáj
3 keményre főzött tojás
10 dkg vaj
2-3 dl tej
1 dl tejszín
2 evőkanál konyak
1 teáskanál mustár
só, fehér bors

Elkészítés:
A libamájat feldaraboljuk, és annyi tejbe tesszük, hogy ellepje. Fedő alatt kis lángon puhára pároljuk.
A megtisztított tojásokat vajjal, sóval, mustárral, borssal, tejszínnek, konyakkal turmixgépben habosra keverjük. Hozzáadjuk a lecsepegtetett májat, s az egészet krémesítjük. Hűtőben tároljuk.
Pirított kenyérre kenve kínáljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg sajtkrém » Sonkás, sajtos sült zsömle » Szendvics bundában » Avokádókrém szilveszterre
» Májpástétom házilag » Forró húsos kifli » Restis Ham And Eggs » Vendégváró szendvics falatok
» Tepertőkrém » Almás melegszendvics » Zsemlében sült sonkás tojás » Kedvencem
» Fokhagymás bagett » Extra vaj » Sajtfalatkák » Csirkehúskrém


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.