Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Libamájhab recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 libamáj
3 keményre főzött tojás
10 dkg vaj
2-3 dl tej
1 dl tejszín
2 evőkanál konyak
1 teáskanál mustár
só, fehér bors

Elkészítés:
A libamájat feldaraboljuk, és annyi tejbe tesszük, hogy ellepje. Fedő alatt kis lángon puhára pároljuk.
A megtisztított tojásokat vajjal, sóval, mustárral, borssal, tejszínnek, konyakkal turmixgépben habosra keverjük. Hozzáadjuk a lecsepegtetett májat, s az egészet krémesítjük. Hűtőben tároljuk.
Pirított kenyérre kenve kínáljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldségpástétom » Párizsis melegszendvics » Füstölt tarjás melegszendvics » Tojásoskrém
» Mutatós virsliszendvics » Mediterrán krémsajt » Sajtos szendvics » Mártogatós 2
» Olcsó pástétom » Sajtos túrókrém » Sonkakrém » Töltött sült kifli
» Kolbászos sajtkrém » Fűszeres camembertkrém » Pikáns húspástétom » Esti vacsi


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.