Tutireceptek.hu fejléc

Libamájhab recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 libamáj
3 keményre főzött tojás
10 dkg vaj
2-3 dl tej
1 dl tejszín
2 evőkanál konyak
1 teáskanál mustár
só, fehér bors

Elkészítés:
A libamájat feldaraboljuk, és annyi tejbe tesszük, hogy ellepje. Fedő alatt kis lángon puhára pároljuk.
A megtisztított tojásokat vajjal, sóval, mustárral, borssal, tejszínnek, konyakkal turmixgépben habosra keverjük. Hozzáadjuk a lecsepegtetett májat, s az egészet krémesítjük. Hűtőben tároljuk.
Pirított kenyérre kenve kínáljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Téliszalámis falatok » Színes emeletes szendvics » Hagymás vajkrém » Karfiolkrém
» Francia krémsajt házilag » Narancsos kacsahúspástétom » Sajtos-túrós szendvicskrém » Melegszenyakrém:)
» Sajtburger Elvis módra » Hagymás camembert krém » Töltött sült kifli » Töpörtyűs kenő
» Krémsajtos kanapé » Kolbászos-hagymás sajtkrém » Májas töltött zsemle » Baconös tükörtojásos tortilla


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.