Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Libanoni tabbouleh recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
3 csokor petrezselyem
fél csésze bulgur
2 csésze víz
1 csokor újhagyma
1 nagy paradicsom
negyed csésze menta
1,5 teáskanál só
fél teáskanál feketebors
1 citrom leve
negyed csésze olívaolaj

Elkészítés:
A petrezselymet megmossuk és felaprítjuk. A bulgurt 2 csésze forró vízzel felöntjük, majd ha megszívta magát, a felesleges vizet kifacsarjuk belőle. Újhagymával, apróra vágott paradicsommal, negyed csésze felaprított mentával, sóval, borssal, citromlével és olívaolajjal ízesítjük. Egy éjszakát állni hagyjuk.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tabbouleh » Libanoni töltött zöldségek » Libanoni csirkeszárny » Libanoni csirke
» Rakott karfiol tojással » Ínyenc rakott burgonya » Rakott csirke gombával » Parasztos rakottbab
» Bajorsült » Bulgur leves gazdagon » Lecsós burgonya » Zöldséges batyu
» Mexikói babos egytál » Csirkés egytál » Serpenyős egytál » Tejbegríz


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.