Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Libanoni tabbouleh recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
3 csokor petrezselyem
fél csésze bulgur
2 csésze víz
1 csokor újhagyma
1 nagy paradicsom
negyed csésze menta
1,5 teáskanál só
fél teáskanál feketebors
1 citrom leve
negyed csésze olívaolaj

Elkészítés:
A petrezselymet megmossuk és felaprítjuk. A bulgurt 2 csésze forró vízzel felöntjük, majd ha megszívta magát, a felesleges vizet kifacsarjuk belőle. Újhagymával, apróra vágott paradicsommal, negyed csésze felaprított mentával, sóval, borssal, citromlével és olívaolajjal ízesítjük. Egy éjszakát állni hagyjuk.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Libanoni töltött zöldségek » Libanoni csirkeszárny » Libanoni csirke » Tabbouleh
» Rakott krumpli Belga módra » Chilis bab Anikó módra » Virslis-krumplis golyó » Szárítottélesztős lángos
» Dadar isi » Vargányás omlett » Szalonnás sertésmáj » Olasz tál
» Cukkínitorta » Fokhagymás-diós lapcsánka » Székelygulyás » Krumplipüréből


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.