Tutireceptek.hu fejléc

Macskaláb recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
* 35 dkg liszt
* 5 tojás sárgája
* 1 egész tojás
* 1 evőkanál tejföl
* 1 evőkanál rum
* 5 dl olaj
* 1 púpozott evőkanál cukor
* 1 kávéskanál sütőpor
* 1 evőkanál tejföl
* só

Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrom, és félórát pihentettem, utána nyújtom hengeralakúra.
azt elnyújtod 2cm vastag hengeres rudakra,5cm hosszúra eldarabolva.Egyik végéről félnél picit beljebb bevágni, majd a másik végét 90 fokkal elfordítva ugyanúgy bevágni, az így keletkezett 4lábat keresztirányban széthúzni. Akkor jó a macskaláb ha sütés után középül marad egy kicsi lyuk.


A receptet beküldte: Juluska


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tökös almás rétes » Gyors cseresznyetorta » Fekete-erdő muffin » Mesi túrós pitéje :)
» Egyszerű zabkeksz » Csókis banán rolád » Muffin variációk » Ananászos csiga
» Cseresznye- vagy meggytorta » Töltött kókuszos sütemény » Diós, rumos, kávés szelet » Barackos gesztenyepáros
» Borzas eper 2. » Tallér » Mézes diókrém » Mézes-diós csók


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.