| Macskaláb receptSütemények, édességek Hozzávalók: * 35 dkg liszt * 5 tojás sárgája * 1 egész tojás * 1 evőkanál tejföl * 1 evőkanál rum * 5 dl olaj * 1 púpozott evőkanál cukor * 1 kávéskanál sütőpor * 1 evőkanál tejföl * só Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrom, és félórát pihentettem, utána nyújtom hengeralakúra. azt elnyújtod 2cm vastag hengeres rudakra,5cm hosszúra eldarabolva.Egyik végéről félnél picit beljebb bevágni, majd a másik végét 90 fokkal elfordítva ugyanúgy bevágni, az így keletkezett 4lábat keresztirányban széthúzni. Akkor jó a macskaláb ha sütés után középül marad egy kicsi lyuk. A receptet beküldte: Juluska Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |