| Madársaláta spenóttal és sárgarépával receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 15 dkg madársaláta 15 dkg zsenge spenót 2-3 evőkanál alma ecet fél narancsnak a leve só,frissen örölt bors 4-5 evőkanál olivaolaj 2 evőkanál mandula szelet Elkészítés: A spenotszárakat csipkedd le,és a madársalátával együtt mosd meg ,és centrifugázd ki. A répát is elég csak megmosni,ha fiatal ,de ha korosabb akkor tisztisd meg. A zöldeket tedd tálba ,és nagyluku reszelön reszeld rá a sárga répát. Lazán keverd össze majd öntsd rá a többi hozzávalóból,a fenti sorrendbe kevert öntetet,és szord meg a mandulával. Azonnal tálalhatod. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: Elviracska Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |