Tutireceptek.hu fejléc

Magvas pogácsa recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
40 dkg liszt
2 kiskanál só
10 dkg margarin
1,5 dl tej
2 dkg élesztő
2-2 evőkanál: tök-, napraforgó-, szezám-, len mag.

Elkészítés:
Kelt tésztát készítünk, amibe a végén dolgozzuk bele a magokat.
Duplájára kelesztjük, 2 cm-re nyújtjuk, késsel berácsozzuk, kiszúrjuk, tetejét bekenjük tojással sütjük.

Tanácsok:
160 fokon 17-19 perc alatt készre sülnek.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Sydney01


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szőrös pogácsa » Burgonyás túrópogácsa » Szapora hûspogácsák » Medvehagymás pogácsa II.
» Parti pogácsa » Tejszínes pogácsa 2. » Sajtos pogácsa Erzsi módra » Éjszakai hűtős pogácsa
» Négymagvas pogácsa » Pogácsa » Gulyáskrémes-túrós pogácsa » Tejszínes pogácsa
» Töpörtyűs pogácsa » Kefíres pogácsa » Sörös-tepertős pogácsa » Túrópogácsa


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.