Tutireceptek.hu fejléc

Magvas pogácsa recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
40 dkg liszt
2 kiskanál só
10 dkg margarin
1,5 dl tej
2 dkg élesztő
2-2 evőkanál: tök-, napraforgó-, szezám-, len mag.

Elkészítés:
Kelt tésztát készítünk, amibe a végén dolgozzuk bele a magokat.
Duplájára kelesztjük, 2 cm-re nyújtjuk, késsel berácsozzuk, kiszúrjuk, tetejét bekenjük tojással sütjük.

Tanácsok:
160 fokon 17-19 perc alatt készre sülnek.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Sydney01


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ősi túrós pogácsa » Finom hagymás pogácsa » Fiti féle krumplis pogácsa » Hűtőben kelt pogácsa
» Zsúrpogácsa: olcsó, gyors » Zöld burgonyapogácsa » Aludttejes pogácsa » Sajtos pogácsa gyorsan
» Köményes-túrós pogácsa » Ottfelejtett pogácsa » Szapora hûspogácsák » Vajas pogácsa másképp
» Porhanyós pogácsa » Rámás pogácsa » Háromszéki pogácsa » Erdélyi tepertős pogácsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.