Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros csirkemáj gombával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj
25 dkg gomba (vagy 1 konzerv gomba lé nélkül)
10 dkg füstölt szalonna
1 nagy fej hagyma
olaj
pirospaprika

bors majoranna

Elkészítés:
A megtisztított hagymát apróra vágjuk. A szalonnát kis darabokra vágjuk.
A gombát is megtisztítjuk,vékonyan felszeleteljük.
A serpenyőben az olajat felmelegítjük,hozzáadjuk a hagymát és a szalonnát,és világosra pirítjuk.
Hozzáadjuk a felszeletelt gombát is,és tovább pirítjuk kis ideig.
A megmosott,egészben hagyott csirkemájat is hozzáadjuk. Óvatosan kevergetve addig sütjük,míg a máj megpuhul.
Vigyázzunk,ne süssük túl,mert akkor a máj kemény lesz.
Ha megsült,megszórjuk sóval,borssal,pirospaprikával.

Tanácsok:
Sült burgonyával,salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombával töltött kellevél » Fokhagymás omlett gombával » Csirkemáj római tálban » Narancsos csirkemáj
» Magyaros rakott csirke » Magyaros lasagne » Csirkemájpástétom » Tejfeles csirkemáj
» Fokhagymás csirkemáj » Csirkemáj baconban » Csirkemáj rizottó » Kecsege magyarosan
» Brokkolileves csirkemájjal » Serpenyős csirkemáj » Magyaros húsos rétes » Magyaros pontykocsonya


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.