Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros csirkemáj gombával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj
25 dkg gomba (vagy 1 konzerv gomba lé nélkül)
10 dkg füstölt szalonna
1 nagy fej hagyma
olaj
pirospaprika

bors majoranna

Elkészítés:
A megtisztított hagymát apróra vágjuk. A szalonnát kis darabokra vágjuk.
A gombát is megtisztítjuk,vékonyan felszeleteljük.
A serpenyőben az olajat felmelegítjük,hozzáadjuk a hagymát és a szalonnát,és világosra pirítjuk.
Hozzáadjuk a felszeletelt gombát is,és tovább pirítjuk kis ideig.
A megmosott,egészben hagyott csirkemájat is hozzáadjuk. Óvatosan kevergetve addig sütjük,míg a máj megpuhul.
Vigyázzunk,ne süssük túl,mert akkor a máj kemény lesz.
Ha megsült,megszórjuk sóval,borssal,pirospaprikával.

Tanácsok:
Sült burgonyával,salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Saláta csirkemájjal » Csirkemájkrém » Tarja gombával » Csirkemájas pástétom
» Magyaros muffin » Csirkemáj grillsütőben » Cukkini magyarosan/2 főre » Tepsis, lecsós csirkemáj
» Gombával töltött kellevél » Magyaros burgonya » Csirkemájas csirketokány » Csirkemáj rolád
» Padlizsánragu gombával » Bacon alatt sült csirkemáj » Paradicsomos csirkemáj » Magyaros gombás húsgombóc


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.