Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros ördögsaláta csülökkel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50dkg káposztasaláta, 15dkg kockára vágott főtt füstölt csülök, 1dl olaj, 2 tojás sárgája, 1 dl száraz vörösbor, 1 mokkáskanál mustár, 2-3 kávéskanál darált cseresznye-paprika, 1-2 kávéskanál félcsípős paprikaőrlemény, 1 citrom leve, 1 mokkáskanál hagymakrém, késhegynyi bors.

Elkészítés:
Egy nappal korábban a hagyományos édes-ecetes módon elkészítjük a káposztasalátát. A tojássárgájához cseppenként adjuk kevergetés közben az olajat, s ha már jól eldolgoztuk, csak akkor adjuk hozzá a többi fűszert és a húst. Az így elkészült mártást ugyancsak egy napig érleljük. Csak közvetlenül tálalás előtt keverjük össze igen alaposan a hűtőből kivett, s szobahőmérsékletű káposztasalátával.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros pizza » Magyaros rakott tarhonya » Magyaros falatok » Magyaros rakott spagetti
» Magyaros gersli » Magyaros tepsis krumpli » Magyaros húsos tekercs » Galuska darált csülökkel.
» Magyaros pontykocsonya » Magyaros lasagne » Magyaros zöldbab főzelék » Magyaros burgonyaleves
» Magyaros parasztlakoma » Magyaros rakott káposzta » Sutus leves csülökkel » Káposztás bab csülökkel


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.