Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Májas burgonyarolád recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
20 dkg máj,(marha, disznó, csirke)
3 közepes burgonya nyersen,
kevés füstölt szalonna, apró kockára vágva és kisütve,
hagyma és fokhagymakrém,
olaj,
só,
flekken fűszerkeverék,
kb. 6-8 dkg. liszt,
ketchup,
a bundázáshoz 1 tojás, liszt prézli,

Elkészítés:
A májat ledaráljuk, a burgonyát megreszeljük( levét ne használjuk fel),és a többi hozzávalóval összegyúrjuk. Hengerré formáljuk, panirozzuk, forró olajban pirosra sütjük.
Önnállóan ketchuppel fűszerezve, gomba,- vagy kukoricasalátával tálaljuk.


A receptet beküldte: karpatiás


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájas zöldborsós hús » Mustáros májaskrém » Májas szósz » Csirkemájas pástétom
» Csirkemájas Palacsinta » Májas csirkerolád » Házi májas » Libamájas szendvicskrém
» Csirkemájas metélt » Májas metélt » Agglegény májas » Tojásos kenőmájas
» Gombás burgonyarolád » Sertésmájas tál » Májas borsós pite » Májas daragaluska


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.