Tutireceptek.hu fejléc

Májas burgonyarolád recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
20 dkg máj,(marha, disznó, csirke)
3 közepes burgonya nyersen,
kevés füstölt szalonna, apró kockára vágva és kisütve,
hagyma és fokhagymakrém,
olaj,
só,
flekken fűszerkeverék,
kb. 6-8 dkg. liszt,
ketchup,
a bundázáshoz 1 tojás, liszt prézli,

Elkészítés:
A májat ledaráljuk, a burgonyát megreszeljük( levét ne használjuk fel),és a többi hozzávalóval összegyúrjuk. Hengerré formáljuk, panirozzuk, forró olajban pirosra sütjük.
Önnállóan ketchuppel fűszerezve, gomba,- vagy kukoricasalátával tálaljuk.


A receptet beküldte: karpatiás


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Májas húsgolyó » Csirkemájas tarja. » Agglegény májas » Gombás burgonyarolád
» Májas tócsni » Májas csirkeleves » Csirkemájas tál » Májas szósz
» Májas töltött zsemle » Csirkemájas zöldborsós hús » A Lászlók csirkemájasa » Csirkemájas metélt
» Májas gríznokedli » Májas rizs » Csirkemájas tarisznya » Rántott kenőmájas


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.