Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Májjal töltött burgonya tejföllel leöntve recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
30 dkg máj
só, bors
tejföl
olvasztott zsír
reszelt sajt

Elkészítés:
Egy kiló burgonyát megfőzünk. A vizét szitán leszűrjük, és közepüket kivájjuk.
Harminc deka csirke-, sertés- vagy borjúmájat zsíron megpirítunk, azután megőröljük, megsózzuk, megborsozzuk, összekeverjük a kivájt és összemorzsolt krumplirésszel, és az üreges-burgonyát megtöltjük vele.
Zsírral kikent tűzálló edénybe tesszük, leöntjük tejföllel és pár kanál olvasztott zsírral, a tetejére reszelt sajtot szórunk. A sütőben tizenöt percig sütjük.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyafánk másként » Ír Burgonyaleves » Töltött kókuszos sütemény » Sajttal töltött fasírt
» Diétás burgonyasaláta » Fűszeres burgonyahasábok » Töltött parika 90 naposra » Almás-sajtos burgonya
» Fasírt édesburgonyából » Zöldbabos burgonya » Olaszos rakott burgonya » Sajtos újburgonya
» Tarja burgonyafelfújttal » Sajttal töltött cukkini » Sajtos-burgonyás golyók » Töltött alma


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.