Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Májjal töltött csirkecomb baconbe göngyölve recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db nagyobb csirkecomb
2 nagyobb csirkemáj (szív nélkül)
2 közepes fej vöröshagyma
4 nagyobb gerezd fokhagyma
8 vékony szelet bacon
2 ek olaj
1 dl száraz fehérbor
szárnyas fűszersó

Elkészítés:
A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, és karcsú szeletekre vágjuk.
A csirkecombokat kicsontozzuk, ügyelve a bőr épségére.
A húst gazdagon meghintjük a fűszersóval. A csontok helyére ültetjük a májdarabokat, a hússzéleket felhajtjuk, fogvájóval összetűzzük, majd begöngyöljük a combokat 2-2 szelet szalonnába. Végeiket ugyancsak fogvájóval rögzítjük.
A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük. A csirkecombokat tepsibe fektetjük, körészórjuk a hagymákat. Meglocsoljuk egy kevés olajjal, aláöntjük a bort, alufóliával letakarjuk, és a sütőben 35 percig pároljuk, majd levesszük a fóliát, és a húst ropogósra sütjük (további 20-25 perc alatt).

Tanácsok:
Köretnek petrezselymes burgonya illik hozzá.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött kacsacomb » Hallal töltött tortilla » Töltött káposzta. » Töltött kacsa (4személyre)
» Töltött csirkemell » Töltött vaniliás kifli » Hússal töltött újburgonya » Töltött burgonya tepsiben
» Töltött gomba a mikróból » Töltött kovászos uborka » Hamis rántott csirkecombok » Fonott, töltött kalács
» Töltött padlizsán 2 » Borzas csirkecomb » Mediterrán töltött kenyér » Túróval töltött sült alma


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.